ja ka misliš prestavno ročico al cev menjalnik k dvomim da paše k je 19ka daljsa in ima čisto drugačen most,medosno razdaljo pa take zadeve,tk da dvomim
porihtano je napisal/-a:ja ka misliš prestavno ročico al cev menjalnik k dvomim da paše k je 19ka daljsa in ima čisto drugačen most,medosno razdaljo pa take zadeve,tk da dvomim
Če se ne spoznaš bodi tiho, in ne piši bedarij.
Fizično bi pasal gor menjalnik od 1.1 petke če bi blo treba, samo razmerja so drugacna.
Sm nov, pa sm se sam zarad tega vprašanja registreru, čeprav sem stalni opazovalec dogajanja.
Seveda da paše, sam sm menjal na r19 1.8 16v(počen bat in glava), mašino iz clio 1.8 16v, za kolega, je pa vse enak, itak pa je motor prečno nameščen in enak, palica (vzvod) iz ročke za menjat pa ostane ista, le natakne se jo na nov motor, oz. menjalnik.
Ima pa cliov menjalnik krajša prestavna razmerja, ter posledično manjšo končno hitrost in skoraj neopazno boljši pospešek. Preizkušeno.
u super!! Izkušnje iz prve roke, idealno!
še eno vprašanje imam... tip od kerega bom kupil menjalnik ima tudi mašino od 19ke 1.816v, pa mi jo da za +100eur zraven... tko kot sem zastopil, je mašina enaka, samo nosilci so kontra? s časom mi bi verjetno prav prišli rezervni deli...
Lahko vzameš tudi motor od R19 ker edina razlika je levi nosilec motorja, ki je pri cliu
nameščen na desni strani nad kolotekom, pri R19 pa je spodaj na bloku motorja.
Nicc0 je napisal/-a:se pravi od 1.8 16v masina za 100€ doplacila? al je taq v K**** al pa ded potrebuje denar?
nicco mislim da je kar ta prvo,ker tega motorja pod 250 € ne dobiš pa še tistega bi bilo pametno popolnoma obnovit,pol pa se stroški približajo kakim 1000€
no pa je uštimano! sicer so nek težili, da so morali nek spreminjat, da direkt ne paše, ampak zdaj dela super! če pa kdo rabi mašino, naj mi pa pm napiše pa dam številko...