Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
gmajer je napisal/-a:...a saj vem da je tisto boljše samo je razlika med 100 in 500 evri...
Če glih ne škodi motorju ta čip za 100eurov pol je bolše da mam to kot pa nič...
..
gmajer je napisal/-a:Sem pa mi ni ratalo nič najt...![]()
Mam golf v 1.9tdi 90km...
Ja saj vem da je tisto boljše samo je razlika med 100 in 500 evri...
Če glih ne škodi motorju ta čip za 100eurov pol je bolše da mam to kot pa nič...
ker 500 eurov pa mi je tud malo dost za eno tako stvar... nevem....
lublancan je napisal/-a:in veš kaj imaš in koliko da avto iz sebe
konji kw navor cena
1.9 TDI 90 66 210
115 85 265 399
SPEEEED je napisal/-a:ena varijanta je tudi da kupiš OBD DIAG 4000 in sam čipaš. Sicer sam še nisem probal ampak bi moglo delovat....
http://www.mediacar.si/product_info.php ... cts_id/621
w!cked je napisal/-a:Moj BF ma Golfa V 1.9 ista stavar k jo mas ti .. Pa je tud sou v RSR samo to priporocam pa A3M pa CHIP TUNING Nikjerdrugje pozna pa se mu ZELO ZELO na Pospesku, Max Hitrosti in na Porabi s posebej na Porabi vec navora pa hp. Pa manj porabe posebej se mu pozna na porabi full se mu je zmansal k sm se js zanimu so mi skor vsi potrdil neki cjta racunajo 4-6 mescov po tuningu naj bi opazu razliko pri porabi in je cist res njemu se j full zmanjsal problemo zaradi tega al pa cega drugega pa tudi ni imeu . Placu je pa v eu okol 240 . Tist za 40 eu pa ne upostevat ....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov