Hvala lepa za odgovore

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:dej saažšo ne buč prodajat
BXF motor???
drgsč e pa tko.čr msš tubinca pelji ga po konje,boš pol povedal.
Lesane Parish Crooks je napisal/-a:ej sori veleum se posipam s pepelom,vse kar pride iz tvojih ust je 100%.
btw: vpij ti na koga druzga name ne boš ,če maš pa osebne težave s pretirano vzkipljivostjo ti pa priporočam obisk pri zdravniku,ampak za prvo silo bo že persen uredu.
avtor teme bi pa lahko še letnik avtomobila povedal
golfTDI je napisal/-a:maxp je napisal/-a:leoCar je napisal/-a:A ni že 105 konjski pumpeduse motor, 90 pa ma navadno bosch črpalko,![]()
Če nimam prav me naj nekdo popravi
ravno obratno je
90 ima pumpeduse motor
105 pa bosch črpalko
ahaha![]()
![]()
![]()
![]()
vsi motorji v peti generaciji so PD
sašo5 je napisal/-a:Oba motorja sta P.D. .....ta stran ma narobne podatke že zaradi letnice, ker prvo je bil(2003 l) 105 konjev , 90 se je šele z modelskim letom 2005 začel prodajat - kot sem že napisal; popolnoma isti motor, le "zadušen" z elektroniko....
abbe je napisal/-a:Čamo89 je napisal/-a:Ja jst mam namen dt čip na svojga 90 konjskega golfasam pomoje če ga bom kolkrtolk normalno pelu, ne bo problemov. usaj upam da ne
Čipu bi pa pri RSR-u.
ta kolkrtolk je dvoumen?
drgac pa ce se ga cipa se ga cipa z namenom
Gobavc je napisal/-a:Takole bom povedal. Če imaš možnost raje vzami 105 konjskega. Ker tile Champion oz. Si variante z 90 konji imajo slabše materiale (ležaji, vztrajnik, menjalnik....) Vem zato, ker sem sam bil lastnik takega vozila (in parkrat uveljavil garancijo) ter ga po nasvetu Matjaža(RSR), ko mi ga je "odčipal" prodal. Izbira je pa še vedno tvoja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov