DavKo je napisal/-a:Hi
Seveda se splaca.
RSR motorsport. http://www.rsrmotorsport.com
Par znancev zelo zadovoljnih, tezav nobenih, s tem da z navijanjem niso pretiravali.
LP
David
Shatzy je napisal/-a:menjekul je napisal/-a:nekaj znancev prodalo avto po enem mesecu...razočarani nad "predelavo"
Zakaj so pa prodajal avto če niso bli zadovoljni z čipom? Sej bi preprosto uzel čip vn?!?
menjekul je napisal/-a:že mogoče jovo in v vseh testih (auto bild vse lepo pove) rezultati so ampak ne taki kot vsi pričakujejo![]()
poleg tega,garancije so prekratkepa še v nemčiji so cene od 1000eurov naprej za chip tunig...pa še vedno lepo povejo,da za mašino to ni dobro
menjekul je napisal/-a:jah kar so meni povedali jim je več navora pokazalo samo na računalniku...vožnja je bila isti šit,mogoče malkice več![]()
delajte kar želite so vaši avtočki
menjekul je napisal/-a:veš obljubljene količine konjev,ki se "pridobijo" s tem postopkom so mi dale mislit o nakupu dizla.iz recimo 150 na recimo 180 ni mala stvar.in tako pričakujem da bom teh 30 konjev čutil kot jih naprimer če peljem bencinarja 30 konjev močnejšega od astre (od moje stare).se pozna in to kar dosti (najmanj dve sekundi pri recimo opl astri pri focusu 1.4-1.6 pa celo 4
![]()
pa je razlike točno 25 konjičev).
sepravi 1 sek je slab rezultat.
nihče,ki zagovarja chip tuning ne omenja kasnejše porabe goriva.kako je s tem![]()
30 konjev sigurno nekaj več žre kaj šele,ko imaš težko nogo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov