Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

barabar
Nov uporabnik

Tuning Terranota II

Napisal/-a barabar Sr jan 30, 2008 4:32 pm

Spoštovani člani foruma,
ker vidim da je tukaj veliko takšnih ki se na temo tuning spoznate zelo podrobno imam nekaj vprašanj in vas prosim za vaš strokovni nasvet.
Zanima me če je kdo že poskusil tuning na Terranotu 2.7 Tdi l.2001. Koliko moči mislite da bi pridobil glede na to da ima motor razmeroma veliko prostornino? Ali je sploh možen tuning na tem motorju glede na to, da motor ni ravno nasjodobnejši oz. nima kake posebne elektronike? Ali je ta poseg zelo rizičen in ali je možno v primeru okvar vse skupaj nastaviti v prvotno stanje? Katerega tunerja mi svetujete?

Hvala vsem za pomoč!!!

Uporabniški avatar
Čamo89
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana center

Napisal/-a Čamo89 Če jan 31, 2008 12:54 am

vidim da tvoj avto "čipajo" samo pri P-boxu. http://www.steinbauer.cc/neu/index.php?car_engine=16714

Uporabniški avatar
CarInvent
Novinec

Napisal/-a CarInvent Pe feb 01, 2008 8:14 pm

mi smo jih ene par naredil in se dobro obnese (programiranje) - že pred časom pa smo probali tudi z tuning boxom, rezultat žal bolj slab - če se prav spomnim premalo moči in dimljenje

Če imaš Bosch črpalko (najverjetneje) ga programiramo prek diganostičnega priključka, bili pa so tudi modeli z Zexel pumpo..
avtoelektronika pika si
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov