Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
JerdnaL
Nov uporabnik

Problem pri pospeševanju - HELP

Napisal/-a JerdnaL Če jan 31, 2008 12:00 pm

A3, 1.9TDI, 105KM->140KM (RSR) + športen filter.
Ne vem če ima čipanje kaj veze, ker sem imel avto točno dva dni pred čipanjem.

Dogaja pa se sledeče: lepo se peljem v četri, pohodim gas in do nekje 3K rpm lepo vleče. Potem pa čuden brrrrrum, mal spustim gas in normalno naprej. Ker punca vozi avto drugih prestav še nisem sprobal. Bom ta vikend, pa povejte na kaj naj bom še pozoren...

Hondi
Nov uporabnik

Napisal/-a Hondi Če jan 31, 2008 4:54 pm

preveč navora, trese vztrajnik????
SlikaV tretje gre rado, v četrto pa JanezSlika

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp Če jan 31, 2008 5:03 pm

kaj pa čipate te dizle. vzameš močnejšo mašino in je cena še vedno manjša od možne nastale škode, pa še mirno lahko spiš.

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Če jan 31, 2008 5:31 pm

blazp je napisal/-a:kaj pa čipate te dizle. vzameš močnejšo mašino in je cena še vedno manjša od možne nastale škode, pa še mirno lahko spiš.

Joj pa a te je prosil za pametovanje in slojenje pameti ali za odgovor na vprašanje? Če ne veš raje bodi tiho :evil:
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Če jan 31, 2008 7:40 pm

=ZiAn= je napisal/-a:
blazp je napisal/-a:kaj pa čipate te dizle. vzameš močnejšo mašino in je cena še vedno manjša od možne nastale škode, pa še mirno lahko spiš.

Joj pa a te je prosil za pametovanje in slojenje pameti ali za odgovor na vprašanje? Če ne veš raje bodi tiho :evil:

X2.
Pojdi nazaj k RSR in naj se pelje z avtom, se bo dalo vse pogovorit, pa še iz prve roke dobiš informacije.

Forumi naj bi bili pozitivno naravnani in omogočali pomoč in izmenjavo izkušenj med uporabniki. Kaj revežu še bolj zbijaš filing?? Js iz njegovga post-a nisem razbral, da je čipal avto pred 2 dnevi in da je res zlo zadovoljen nad dobljenim rezultatom??
RiDe hArD

Uporabniški avatar
JerdnaL
Nov uporabnik

Napisal/-a JerdnaL Pe feb 01, 2008 1:34 pm

1) Navor je narasel za 'borih' 35Nm ... zaradi manjšega povečanja sem tudi šel na RSR rajši kot k Avtoelektroniki.

2) Chip tuning sem omenil kot informacijo in ne vzrok. Kako je bilo prej ne vem, ker sem avto kupil in peljal k RSR (ima pa 46tkm).

3) Kako izgleda če trese vzrajnik? Saj ko malo (čisto malo) gas spustim in spet pritisnem je OK.. se normalno odvrti preko 3K rpm.

Bom danes punci vzel avto za en krog al pa dva - saj sem ga itak jaz plačal :twisted:
Poročam kako in kaj. Any other ideas?

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike So feb 02, 2008 6:39 am

upam da ni zadeva kot pri meni!
Sicer mi ni jasno kako ampak od prevelike moči mi je zabilo en izpušni ventil na 3-jem cilindru nakar mi je zvilo odmično gred in dobesedno postružilo odmični valj!
Avto mi je normalno šel tam do 3k obratov ko pa sem mu pospešil pa nikam. Prav se je slišalo kako se muči!
Avto je Xantia bencinki motor,pa smo nato menjali glavo in vse kar se te glave drži z odmično gredjo in ventili in vsem sicer je zdaj glava izpiljena in avto gre ko raketa!
Make my day

Uporabniški avatar
JerdnaL
Nov uporabnik

Napisal/-a JerdnaL To feb 05, 2008 11:44 am

Oni dan sem punci zaplenil avto za en krog in vse deluje normalno. Edina razlika glede na prvi pojav je obtežitev avta. Razlike je bilo za cca. 200kg...

Uporabniški avatar
MANDZO
Stalni uporabnik

Napisal/-a MANDZO To feb 05, 2008 1:17 pm

Badmike je napisal/-a:upam da ni zadeva kot pri meni!
Sicer mi ni jasno kako ampak od prevelike moči mi je zabilo en izpušni ventil na 3-jem cilindru nakar mi je zvilo odmično gred in dobesedno postružilo odmični valj!
Avto mi je normalno šel tam do 3k obratov ko pa sem mu pospešil pa nikam. Prav se je slišalo kako se muči!
Avto je Xantia bencinki motor,pa smo nato menjali glavo in vse kar se te glave drži z odmično gredjo in ventili in vsem sicer je zdaj glava izpiljena in avto gre ko raketa!

taj bla dobra...a ma ta xantia 500kojnov :twisted:
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov