Godward je napisal/-a:Po tem ko sem nižal avto z Apex -40mm vzmetmi, mi ob večjih luknjah amortizer nabije do konca skup in se čuje prav neprijeno. Gre se za R5, amortizerji pa so originalni.
Zanime me, ali priporočate nove amortizerje monroe reflex, ali krajšanje originalnih amortizerjev? Tršal ne bi rad, ker je že zdaj dovol trdo.
Drugače se avto odlično drži ceste, nič ne nagiba na ovinkih, problem je le v tem nabijanju do konca.
SlaFko je napisal/-a:Že v defaultu si zajebau kr si zmonteru apexe. Tudi z monroe amortizerji ne boš nč dosegu, krajšanje is the way...
Zodd je napisal/-a:SlaFko je napisal/-a:Že v defaultu si zajebau kr si zmonteru apexe. Tudi z monroe amortizerji ne boš nč dosegu, krajšanje is the way...
z apexi ni cist nic narobe... sam sem jih imel 4 leta na swiftu potem pa se 1.5 leta na swiftu GTi skupaj z predelanimii amortizerji spredaj prestavljeno šalčko, zadaj ga je turensek nekoliko odrezal in skrajsanimi/strasanimi amortizerji tak da je bil avto 8cm nizje, prosim ne pametuj o apexih ki so za petko in podobne avte cist ok problem je ocitno v amortizerjih tuki
vse skup pelji k vugi/amortizerju pa ti bo majster naredu tako kot je treba, ne bo pa zastonj
SlaFko je napisal/-a:Zodd je napisal/-a:SlaFko je napisal/-a:Že v defaultu si zajebau kr si zmonteru apexe. Tudi z monroe amortizerji ne boš nč dosegu, krajšanje is the way...
z apexi ni cist nic narobe... sam sem jih imel 4 leta na swiftu potem pa se 1.5 leta na swiftu GTi skupaj z predelanimii amortizerji spredaj prestavljeno šalčko, zadaj ga je turensek nekoliko odrezal in skrajsanimi/strasanimi amortizerji tak da je bil avto 8cm nizje, prosim ne pametuj o apexih ki so za petko in podobne avte cist ok problem je ocitno v amortizerjih tuki
vse skup pelji k vugi/amortizerju pa ti bo majster naredu tako kot je treba, ne bo pa zastonj
Ok vozu si se z porezanimi apexi, res si car!
Zodd je napisal/-a:SlaFko je napisal/-a:Zodd je napisal/-a:SlaFko je napisal/-a:Že v defaultu si zajebau kr si zmonteru apexe. Tudi z monroe amortizerji ne boš nč dosegu, krajšanje is the way...
Ok vozu si se z porezanimi apexi, res si car!
b****r si :) s porezanmu fedrom ni nič narobe ce ima enak premer in vse skupaj naredi profi pac zame 4cm ni bilo dovolj zato sem vse skupaj peljal k profiju (amortizer) nism to neki doma na hitro neki sam packal on je to zrihtal tako da sem homologiral in je bilo vse varno in tako kot more biti spredaj je prešvasal šalcko zadaj pa ni mogu drugega kot da je odrezal nekaj fedra vse 4 amortizerje je strsal mislim da 110kg kot tudi ustrezno skrajsal cena: 600 euro sa, pač nekako mi ni pasalo da bi sam doma neki packal potem pa bi me skrbelo na vsakem ovinku kdaj mi bo vse skupi razpadlo pa se bom zagonu nekam...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov