miha15 je napisal/-a:lp. s kolegom bi na golfa 3 vr6 rada dala turbo zdej me pa zanima od kerga avta bi to pasal pa kok je to dela d namonitiraš? rad bi pa iz avta dobu čim več moči poraba ni važna ker je avto za dirkat!
Cicero je napisal/-a:miha15 je napisal/-a:lp. s kolegom bi na golfa 3 vr6 rada dala turbo zdej me pa zanima od kerga avta bi to pasal pa kok je to dela d namonitiraš? rad bi pa iz avta dobu čim več moči poraba ni važna ker je avto za dirkat!
Prvo povej koliko si pripravljen vložit v ta projekt, pa ti bomo lažje pomagali.
TOYOTA je napisal/-a:..čim cenej?...kolektor, turbina, ic, ecu, dodatni material; za staro robo ne vem ampak, mislim da novo pod 4000 do 5000 eur ne boš prišel, odvisno tudi kaj je z motorjem, so original bati, je bil generalno obnovljen..itd....preveč čejev je še....no itak me pa popravte mojstri......
Dejan_S2 je napisal/-a:TOYOTA je napisal/-a:..čim cenej?...kolektor, turbina, ic, ecu, dodatni material; za staro robo ne vem ampak, mislim da novo pod 4000 do 5000 eur ne boš prišel, odvisno tudi kaj je z motorjem, so original bati, je bil generalno obnovljen..itd....preveč čejev je še....no itak me pa popravte mojstri......
Da ne bom vsakemu odgovarjal oz. ga komentiral...
...jaz se vprašam kaj je danes 4000 - 5000 eur? Kaj je to zaena vsota za en projekt?ops: Vsak pač dela po svojih zmožnostih, to je čisto jasno in pa seveda odvisno kakšni so plani posamaznika (koliko mu stvar pomeni...itd.)
Ampak če pogledamo na stvar čist teoretično če nabaviš neke kakovostne komponente, jih ne rabi biti dosti in si takoj na takšnem znesku... Že samo ena specialna "custum" elektronika te stane zelo blizu temu znesku...
K takim zadevam kot je "šparanje" ponavadi lepo poleg paše "malo denarja malo muzike"...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov