AIRbrush je napisal/-a:Če se kdo kej bolj razume na to (tle sem pa bolj mrzel) naj mi prosim pove kere dele pri motorju je treba še zamenjat če želim zamenjat odmične gredi?
Xman24 je napisal/-a:AIRbrush to pa še mene zanima kr neki časa da bi tud to porihtu. Drugač sem se pa jaz enkrat zanimu za svoj prejšnji avto AX GT da bi si ga dal navit. Pa sm se menu z enmu mehaniku od Peljhana da bi mi ga lahk porihtu iz 90 KM na 160 KM (odmična gred...). Probi nekako stopit v stik z njim.
Itaq pa mi morš enkrat pokazat svojo zverinco kk zgleda v živo.
super98 je napisal/-a:Čak mal...a maš preveč navora?![]()
![]()
Posodš mal?
V salomoncu pa en prodaja enko GTI po delih, sam ne vem točn a je 1.6 al 1.8!
Škoda lover je napisal/-a:Če koga res zanima naj si pogleda na www.kentcams.com Pa ni taka panika za cene, odmične se da namreč prebrusit na drugačen profil in to stane cca 50 GBP, sam je pa pol montaža... Pa se cena kar krepko dvigne! Pa ne pozabite, da se poraba bencina poveča, pa NI res, da se krivulja samo premakne, dejansko se moč precej poveča.
Je pa problem če pretiravaš tako kot sem jaz (imam 295 stopinjsko odmično gred) potem imaš pa prosti tek nekje med 1100 in 1400 obrati in absolutno nič moči do 2500 obratov.
Ta glavna stvar ki spada zraven z odmično gredjo so trše vzmeti ventilov! Pa problem zna bit s hidravličnimi dročniki, če ma kdo kakšno vprašanje?
Nu-NRG je napisal/-a:Brusenje odmice je mal smotano .. ne delat tega .. potem pa po dolocenem casu vidis ureze od ventilov in jih ne poriva vec dol. Videno v zivo! Nikol se ne igrat z deli avta ki so narejeni tako kot so. Tak je materjal taka je konstrukcija .. tega ne spreminjat! Raje novi del nekoliko bolj sporten, v temu primeru odmicna gred. Je pa res .. veliko razlicnih vrst gredi je .. od takih bolj izi do res hudih sportnih. Ce je avto poln elektronike se poraba goriva zveca .. sej kaj bi lahko vse naredil z masino .. pa ne bom .. ker ga imam preprosto za vsakodnevno uporabo. Ze tako ali tako stane prevec vse od a do z.
LP, Klemen
Nu-NRG je napisal/-a:Škoda lover je napisal/-a:Če koga res zanima naj si pogleda na www.kentcams.com Pa ni taka panika za cene, odmične se da namreč prebrusit na drugačen profil in to stane cca 50 GBP, sam je pa pol montaža... Pa se cena kar krepko dvigne! Pa ne pozabite, da se poraba bencina poveča, pa NI res, da se krivulja samo premakne, dejansko se moč precej poveča.
Je pa problem če pretiravaš tako kot sem jaz (imam 295 stopinjsko odmično gred) potem imaš pa prosti tek nekje med 1100 in 1400 obrati in absolutno nič moči do 2500 obratov.
Ta glavna stvar ki spada zraven z odmično gredjo so trše vzmeti ventilov! Pa problem zna bit s hidravličnimi dročniki, če ma kdo kakšno vprašanje?
Brusenje odmice je mal smotano .. ne delat tega .. potem pa po dolocenem casu vidis ureze od ventilov in jih ne poriva vec dol. Videno v zivo! Nikol se ne igrat z deli avta ki so narejeni tako kot so. Tak je materjal taka je konstrukcija .. tega ne spreminjat! Raje novi del nekoliko bolj sporten, v temu primeru odmicna gred. Je pa res .. veliko razlicnih vrst gredi je .. od takih bolj izi do res hudih sportnih. Ce je avto poln elektronike se poraba goriva zveca .. sej kaj bi lahko vse naredil z masino .. pa ne bom .. ker ga imam preprosto za vsakodnevno uporabo. Ze tako ali tako stane prevec vse od a do z.
LP, Klemen
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov