Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
dskrab
Novinec

Kraj: Ljubljana

Nastavek za izpušni lonec

Napisal/-a dskrab Če apr 17, 2008 1:55 pm

Pozdravljeni!

Imam situacijo in sicer. Na Meganu Coupe imam 10 let star Remus izpuh, ki pa je že odslužil svoje. Zdaj me pa zanima naslednje, če bi bilo to za narest, brez, da bom imel probleme in sicer. Kupil bi original zadnji lonec potem bi šel pa do mojstra za izpuhe, da bi odrezal zadnji konec remusa, kjer je kromiran del, nato bi pa ta konec privaril na original izpušni lonec. V bistvu bi bil to kot nastavek za na izpuh.

Mislite, da bi mi lahko policaji zaradi tega kaj težili ali pa na tehničnem ? Ali je treba nastavke tut homologirati ? :) No bi bil zelo vesel vašega mnenja in nasvetov.

Pozdravček,
Dejan
Sej nimaš kej! Tko je pa nč drugač!

It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE !

Bezi
Novinec

Napisal/-a Bezi Če apr 17, 2008 2:04 pm

Baje da ne rabiš homologirat nastavka, če je samo privijačen gor. Če je pa zavarjen, kot imaš namen nardit ti, pa so lahko problemi. Znajdi se ;)
Dont drink and drive, just smoke and fly :D

Uporabniški avatar
Wini
Novinec

Kraj: Savinjska

Napisal/-a Wini Če apr 17, 2008 2:27 pm

Jz imam nastavek gor zavarjen, pa so me policaji ustavili pa nisem mel nobenih problemov. Tehničnega mam pa maja,
bom pa videl, če bojo problemi. Sam mislim da jih nebo, saj zvoka ne spremeni nič. ;)
Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja.
Slika

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Če apr 17, 2008 2:40 pm

meni je težil na tehničnem, ker je bil privarjen. itak sem zaradi ene neumnosti mogu it še enkrat pa mi je reku naj ga dam raje dol al pa privijem, da sodelavec naslednjič ne bo težil.
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
dskrab
Novinec

Napisal/-a dskrab Če apr 17, 2008 2:47 pm

Aha no sej, men se ne gre zarad zvoka, samo pač, da je lep zaključek, da ni tista bedasta cevka. Aja pol znajo za to tut težit. No bom probal nekako to rešiti.

Bom rekel, da sem ga privaril, ker mi je prej k je bil samo privijačen skoraj dol padel :)

Uporabniški avatar
Wini
Novinec

Kraj: Savinjska

Napisal/-a Wini Če apr 17, 2008 2:51 pm

dskrab je napisal/-a:Bo rekel, da sem ga privaril, ker mi je prej k je bil samo privijačen skoraj dol padel :)

He he :) a misliš da ti bo pol gratal :P Sej jz sem ga tut zarad tega dal gor, ker je tista mejhna cevka zoprn zgledala, pa še rjasta je bla ;)
Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja.
Slika

Uporabniški avatar
BILBAO
Nov uporabnik

Napisal/-a BILBAO Če apr 17, 2008 2:55 pm

Kaj se ti splača kupovat original auspuh pa nastavek? Pomojem te bi na konc prišlo dražje, kot če kupiš drug lonec. Sploh, če si mel remusa, pa da maš že homologiranega.

Jst mam drgač tega za prodat (no, imel sm dva, ker sem mislu dat enega na levo in enega na desno stran, samo je en že šel):

Slika

http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=1974927

Pomojem bi lepo zgledal na meganu :D Dam ga pa za 100€, ker se mi mudi, ker imam en avto ogledan :P

LP

Uporabniški avatar
dskrab
Novinec

Napisal/-a dskrab Če apr 17, 2008 2:59 pm

Bilbao ti pa znaš prodajat :) Ma sej tut to je problem, ker ga nimam homologiranga. Ko sem avto nabavil je bil že gor in brez homolomo. Zdej pa k je vse tolk naostreno glede tega bi rad nardil nekaj čim bolj legalnega in seveda poceni skoz prišel. Drugač pa sej ne bi kupoval nastavka, ampak bi ga odrezal tega od remusa pa na originalnega privaril.

Uporabniški avatar
BILBAO
Nov uporabnik

Napisal/-a BILBAO Če apr 17, 2008 3:05 pm

Aja, tako. Potem se pa res ne splača :D

Drgač pa - morem se znebit auspuha, ker bom najbrž dizelico nabavu, gor ga pa ne bom dajal :)

LP

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 So apr 19, 2008 7:06 pm

jaz sem klical na rti in barav kako je glede tega in je rekla da če ne spreminjask kaj izpuha in ga ne režeš kaj vstran ga lahko imaš ne smeš pa zadaj rezati rora bek ker pol ni kao orginal to so informacije iz rti-ja

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Ne apr 20, 2008 8:15 am

mal oftopic:
kaj za vraga tole dela v tuning sekciji??
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov