abbe je napisal/-a:glede na to da se ga lahko pere v vodi(je bombazen) poj ga lah peres s kakrsnim kol cistilom sam nesme bit prevec agresiven.
kar se pa unga olja tice za cez to pa nevem s cim bi nadomestiu.
CupraR je napisal/-a:abbe je napisal/-a:glede na to da se ga lahko pere v vodi(je bombazen) poj ga lah peres s kakrsnim kol cistilom sam nesme bit prevec agresiven.
kar se pa unga olja tice za cez to pa nevem s cim bi nadomestiu.
Simpl: Pril za čistit(filtr lepo namočiš) ga posušiš na soncu +olje za 2takterja![]()
Preverjena kombinacija, +to boste zasledil res na vsakem forumu.
dskrab je napisal/-a:Po moje se čisti po potrebi. Pač na vsake tolk časa pogledaš kolk je kej zasvinjan. Odvisno je tut kje se voziš. Jest sem recimo konusnega BMC prvič čistil na 20.000 km. Ko je bil nov je bila tista tkanina rdeča potem pa je s časoma postajala črna in kakšne smetke so se potem začele med tiste reže limat. Potem sem ga pa s K&N kompletom sčistil in namazal in je spet rdeč kot nov.
dskrab je napisal/-a:Aja pa še to. Filter se čisti in izpira iz nasprotne strani in ne tak kjer vleče zrak notri. Ker če boš tam z zunanje strani izpiral se ti bo umazanija še bolj zažrla notri. no sej itak pa, če nabaviš prav to čistilo od K&N ali pa od BMC so notri napisana jasna navodila.
LP,
Dejko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov