TechnoBoY je napisal/-a:No odlocu sm se dodatno hladit IC..nekako tako kot ma impreza..samo tam je samo na knof...
montiral bom posodo z vodo..in šrico pred ic...in ko bo gas do konca bo avtomatsko vklopilo motorček da bo šprical na ic...
kaj pravte a bo kej pomagal ?
P.S. ne pa nism zamešal une fore k ti vodo šprica v komoro..samo tist se mi too much zdi...
ampak če z vodo pošpricaš kasno stvar in jo postaviš na prepih...so močno ohladi !
Punto_GT je napisal/-a:TechnoBoY je napisal/-a:No odlocu sm se dodatno hladit IC..nekako tako kot ma impreza..samo tam je samo na knof...
montiral bom posodo z vodo..in šrico pred ic...in ko bo gas do konca bo avtomatsko vklopilo motorček da bo šprical na ic...
P.S. ne pa nism zamešal une fore k ti vodo šprica v komoro..samo tist se mi too much zdi...
ampak če z vodo pošpricaš kasno stvar in jo postaviš na prepih...so močno ohladi !
Ma prou dosti ne boš pridobil, malenkost.
Tuki ti pa kaže kako naredit:
http://members.xoom.virgilio.it/fotodiario/intercooler.htm
Tko nekako si mislu, ne?
TechnoBoY je napisal/-a:No odlocu sm se dodatno hladit IC..nekako tako kot ma impreza..samo tam je samo na knof...
Mihc je napisal/-a:
da bi dva intercoolerja montiral en za drugega bos bolj slabega naredu kot dobrega das boljsega gor .... ker vsak intercooler dusi tako da turbina daje nek tlak ki pa je za intercoolerjem manjsi .. ce mas dva 2x pomanjsas tlak posledicno more turbina delati tok vec in ker tok vec kompresira je zrak ze tok bolj segret na zacetku sami slabi efekti
RedTDI je napisal/-a:Videl sem sistem na CO2, Intercooler dobesedno zaledi, ko CO2 brizga po njem, koneckoncev se mu tudi reče suhi led (saj veste tisti ki ste v gasilskih društvih) Pred IC se zmontira šobe, jeklenko z CO2 pa daš v prtljažnik, pa kakšen elektromagnetni ventil daš vmes da ti to vklaplja...
Mislim da je dosti boljša varjanta kot pa alkohol...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov