Rifasiemp je napisal/-a:kar se fergazerja tice se mi zdi da bos vec naredil z 32 dmtr ali pa 34 dmtr.... pa ni problem za sam kolektor ker se da pokrov ventilov od abartha pa je to to...
mloncar je napisal/-a:Rifasiemp je napisal/-a:kar se fergazerja tice se mi zdi da bos vec naredil z 32 dmtr ali pa 34 dmtr.... pa ni problem za sam kolektor ker se da pokrov ventilov od abartha pa je to to...
imaš kak 34 DMTR fergazer na zalogi??
glavno gred in vztrajnik ti zbalansirajo na LPPju v LJ - cena za balansiranje glavne gredi je okoli 35€m za vztrajnik pa okoli 15€
Rifasiemp je napisal/-a:34 dmtr je umetnost najdit.... se posebi dobrga ...vsaj v slo... fiat 127 sport.. je najvecja opcija... nimamo pa nic... sam enga 32 dmtr... pa se ta je ze zaseden za se enega bianchija ki se zlaga na novo:)
mloncar je napisal/-a:Rifasiemp je napisal/-a:34 dmtr je umetnost najdit.... se posebi dobrga ...vsaj v slo... fiat 127 sport.. je najvecja opcija... nimamo pa nic... sam enga 32 dmtr... pa se ta je ze zaseden za se enega bianchija ki se zlaga na novo:)
Ali je imel Ritmo TC 105 tudi 34 DMTR fergazer?
EDIT: Na bolhi sem našel en Weber 32 DMTR - cena: 100€
Rifasiemp je napisal/-a:iskreno.... js sm naso mislim da za 130 € novega v ITA samo ko mam problem da se ne spomnem kje(na internetu mislim)pa bi ga krvavo rabl.... tak da 100€ za rablenga je mal za lase prvlecena cena... na ebayu je ravno en za 45+ postnina... sam ni u najbolsem stanju.... tega za 100 si pa verjetno pr zbogarju nasel... al se motim;)
mloncar je napisal/-a:Rifasiemp je napisal/-a:iskreno.... js sm naso mislim da za 130 € novega v ITA samo ko mam problem da se ne spomnem kje(na internetu mislim)pa bi ga krvavo rabl.... tak da 100€ za rablenga je mal za lase prvlecena cena... na ebayu je ravno en za 45+ postnina... sam ni u najbolsem stanju.... tega za 100 si pa verjetno pr zbogarju nasel... al se motim;)
http://www.bolha.com/oglas3268068
Sem obupal nad iskanjem fergazerja, zato sem vzel 4 manjše
mloncar je napisal/-a:Rifasiemp je napisal/-a:baterija od cestnega motorja?ce sm te prav razumel
Yamaha R1
Rifasiemp je napisal/-a:in.... se obnesejs sm ze tut mal razmislo v tej smeri sam ko na tej glavi nasi to ni glih izvedljivo... mislim... je ampak ze vlkimi stroski... drugace pa ce se mi uresnicijo sanje bo to nekega dne predlo na yugotu :
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost