Spidojc je napisal/-a:ti sam eno cev naštimi pa pumpo pa da bo šprical na intercooler,če ti pa voda nebo kul pa uporab kšno hitro hlaplivo tekočino,sam da nebo kej zagorel,drugač pa co2 uporabljajo na dragih samo pred štartom da ga ohladi,ne pa med vožnjo...to še nism vidu,sam tut to bi lahko naredu zakaj pa ne
R 34 GT-R je napisal/-a:Spidojc je napisal/-a:ti sam eno cev naštimi pa pumpo pa da bo šprical na intercooler,če ti pa voda nebo kul pa uporab kšno hitro hlaplivo tekočino,sam da nebo kej zagorel,drugač pa co2 uporabljajo na dragih samo pred štartom da ga ohladi,ne pa med vožnjo...to še nism vidu,sam tut to bi lahko naredu zakaj pa ne
Ravno hitro hlapljiva tekočina je vnetljiva, voda hladi tudi zaradi tega ker poveča površino objekta, intercooler se segreje ravno med obremenitvijo, na štartu pač ni obremenjen do te mere, da bi ga bilo treba hladiti.
Spidojc je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:Spidojc je napisal/-a:ti sam eno cev naštimi pa pumpo pa da bo šprical na intercooler,če ti pa voda nebo kul pa uporab kšno hitro hlaplivo tekočino,sam da nebo kej zagorel,drugač pa co2 uporabljajo na dragih samo pred štartom da ga ohladi,ne pa med vožnjo...to še nism vidu,sam tut to bi lahko naredu zakaj pa ne
Ravno hitro hlapljiva tekočina je vnetljiva, voda hladi tudi zaradi tega ker poveča površino objekta, intercooler se segreje ravno med obremenitvijo, na štartu pač ni obremenjen do te mere, da bi ga bilo treba hladiti.
boš mogu pa na kšn drag pogledat jet kdaj,oni ga iz co2 ohladijo nevem na - pa se do cilja 100%nebo segrel tolk,tko da če bl mal veš usen če nič nepoveš,pa čist tko BTW impreza nima nobenih šob samo kovinsko cevko pa lukence notr navrtane
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov