Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

blink182
Nov uporabnik

športni filter za Clio II 1.4 RT

Napisal/-a blink182 Pe sep 05, 2003 10:38 am

Pozdrav!

Na Cliota bi rad dal športni filter pa me zanima kako je najbolš zrihtat dovod hladnega zraka? Ma kdo kakšno sliko, kako bi najbolj optimalno blo narjen? Dal bi pa K&N filter. A je še kakšen boljši mogoče? Neki sem gledu tut K&N 57i kit, kjer maš vse že v kompletu. A kdo ve kolk je ta dovod v kompletu optimalno narjen? Kje pa majo pri nas najcenejš K&N filtre v Ljubljani alpa bližini?

Kr razpište se :)
lp

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Pe sep 05, 2003 11:03 am

če je to ta kli k mislm... prvi clio s face liftom...je kolega pred 3 tedni nabavu od H&Ra....kromiran..pa prov lepo sede gor...dovod hladnega zraka morš pa sam spelat..mislm pa da je komplet stal 12k sit u TR v KRanju
V8 POWER

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe sep 05, 2003 12:29 pm

pokliči a3m ti bodo vse razložili..

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Pe sep 05, 2003 6:11 pm

Dovod hladnga zraka si je Mean Machine ful lepo zrihtou. Sicer na Ibizi ampak...
Drugač pa sam tisto cev al pa dve kupiš za siče pa mal cajta si moraš vzet.

Uporabniški avatar
Clio24v
Novinec

Kraj: Gorenjska

Re: športni filter za Clio II 1.4 RT

Napisal/-a Clio24v Pe sep 05, 2003 6:42 pm

blink182 je napisal/-a:Pozdrav!

Na Cliota bi rad dal športni filter pa me zanima kako je najbolš zrihtat dovod hladnega zraka? Ma kdo kakšno sliko, kako bi najbolj optimalno blo narjen? Dal bi pa K&N filter. A je še kakšen boljši mogoče? Neki sem gledu tut K&N 57i kit, kjer maš vse že v kompletu. A kdo ve kolk je ta dovod v kompletu optimalno narjen? Kje pa majo pri nas najcenejš K&N filtre v Ljubljani alpa bližini?

Kr razpište se :)
lp

Zanima me kater letnik cliota imaš. 8)
Slika
Zadnjič spremenil Clio24v, dne Pe sep 05, 2003 6:47 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Ruff_Ryder
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Ruff_Ryder Pe sep 05, 2003 6:45 pm

V a3m je filter 13k, za kit pa ne vem tocno, okol 20k

blink182
Nov uporabnik

Napisal/-a blink182 So sep 06, 2003 9:59 am

Zanima me kater letnik cliota imaš. 8)
Slika[/quote]

Letnik je .99 ma pa tisto velko škatlo za zrak notr. Vidu sem na netu pa tut v k&n kitu ( http://www.filterpower.co.uk/kn_inducti ... 7-0356.pdf ), da je najboljs nekje spodaj nastimat dovod. Pa po moznosti tut, da zajema cimvec zraka...? Pol je najbols, da dam tut cimvecji filter (za avte cca. 200 KM) in ne lih tistga k je namenjen za mojga Cliota. Zanima me se a se da na zacetku dovoda tut ksno mrezo alpa kej podobnega, da ti ne potegne not listje, vejice ipd. Kaj pa to, k majo eni luknjo v havbi...je to zarad zracnega filtra?

Dej tisti k mate pojma o tem mal razložte te zadeve... kako vpliva dolžina cevi dovoda hladnega zraka (dolga, kratka) , izolacija, velikost zajemalnika zraka...itd. Zaenkrat stekam da je treba zrihtat dovod cimhladnejsega zraka, ker ma ta velik kisika :)

lp

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell So sep 06, 2003 10:05 am

blink182 je napisal/-a:Zanima me kater letnik cliota imaš. 8)
Slika

Letnik je .99 ma pa tisto velko škatlo za zrak notr. Vidu sem na netu pa tut v k&n kitu ( http://www.filterpower.co.uk/kn_inducti ... 7-0356.pdf ), da je najboljs nekje spodaj nastimat dovod. Pa po moznosti tut, da zajema cimvec zraka...? Pol je najbols, da dam tut cimvecji filter (za avte cca. 200 KM) in ne lih tistga k je namenjen za mojga Cliota. Zanima me se a se da na zacetku dovoda tut ksno mrezo alpa kej podobnega, da ti ne potegne not listje, vejice ipd. Kaj pa to, k majo eni luknjo v havbi...je to zarad zracnega filtra?

Dej tisti k mate pojma o tem mal razložte te zadeve... kako vpliva dolžina cevi dovoda hladnega zraka (dolga, kratka) , izolacija, velikost zajemalnika zraka...itd. Zaenkrat stekam da je treba zrihtat dovod cimhladnejsega zraka, ker ma ta velik kisika :)

lp[/quote]
kaj mislš če bo filter za 200KM bo pa bolljs ?
POPOLNOMA nič boljs..samo fest drazi..
ce je za cliota ( verjem je predimenzioniran) poj je uredu
V8 POWER

Uporabniški avatar
MAYCHYKA
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a MAYCHYKA Pe jun 05, 2009 12:00 pm

ko se ž menite o cliotu pa filtrih... meen pa zanima mam cliota pa bi si naštimala športn filter pa me zanima ka morem js nardit sej tist gor ga na rihtat ni problem ka pa še pol ostalo a je treba še kj drugega zrihtat(mislim kake papirje da ni sitnosti s policijo) sam informativno prašam?

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Pe jun 05, 2009 12:56 pm

mel sm Clia RS pa sm kupo komplet kit pa je avto bil sam glasnejsi sel pa je obcutnejse slabse pol pa smo tok prelali zadevo,da je sel kit rakom zvizgat in sm orginal ohisje dal gor pa boljsi filter in se je izkazal za idealno resitev
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Pe jun 05, 2009 3:12 pm

določeni filtri majo TUV(bmc,green,itd.),katerega morš met za homolomo,drgač pa kazn in odvzem tablic če te seveda ustavjo "modri prijatelji" ...lp
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov