Godward je napisal/-a:Čas je da zamenjam sprednje amortizerje na Renault 5, ker so začeli spuščat olje. Kaj priporočate za spuščen avto z Apexi -40mm? Nagibam se k monroe reflex
Kayaba oljni 55,71€ za kos, plinski 84,26€ za kos
Monroe reflex oljni 39,18€ za kos, plinski 51,25€ za kos
Cene iz olef-sp.si
Ker sem pripravljen dat okrog 50-60€ na amortizer me zanima al je boljše Kayaba oljni ali Monroe Reflex plinski?
HaMzO je napisal/-a:ko je glih tema o amortizerjih mene pa zanima če se da dobit hidravlične amortizerje oziroma take amortizerje kjer bi avto dvignil za nekaj par cm in nato spet spustil..rabu bi sam tok za par metrov..
imel bom problem ker imam v svojem naselju visoke ležeče policaje,
trenutno so na avtu KW amortizerji pri RSR kupljeni in montirani
naliM je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:ko je glih tema o amortizerjih mene pa zanima če se da dobit hidravlične amortizerje oziroma take amortizerje kjer bi avto dvignil za nekaj par cm in nato spet spustil..rabu bi sam tok za par metrov..
Ti pa zgleda rabiš tole:
http://www.0-60mag.com/online/?p=4678
LP,
Milan
Mad je napisal/-a:... Tej Bilsteini ki si jih pokazal so isti kot original ti če bi hotel tršo varianto rabiš tiste z oznako vsaj B6 ali B8 tej so B4 - sicer kvalitetni a nekje z istimi karakteristikami kot petkini originalni ! Če pa boš kdaj rabil zadnje imam doma še zapakirane nove Plinske De Carbon mono-Tube - najboljše kar lahko gre na R5 dam jih proč za 90 eur ! L.p. Max
dskrab je napisal/-a:Po moje bi ti rabil gewinde za tvoje želje, ker si rekel da bi rad nastavljal podvozje po višini. Se pravi amortizerje z vzmetmi, na teh amortizerjih so pa navoji s katerimi stiskaš vzmeti za nižje podvozje ali pa višaš.
HaMzO je napisal/-a:naliM je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:ko je glih tema o amortizerjih mene pa zanima če se da dobit hidravlične amortizerje oziroma take amortizerje kjer bi avto dvignil za nekaj par cm in nato spet spustil..rabu bi sam tok za par metrov..
Ti pa zgleda rabiš tole:
http://www.0-60mag.com/online/?p=4678
LP,
Milan
in kaj ma to veze z amortizerji![]()
HaMzO je napisal/-a:se opravičujem naliM
prej ko sem kliknil na link se mi je odprlo neki za wordpage..oz neki tazga zato sm tako napisu
točn to kar je na linku rabim..
mogoče veš kje bi se to dalo dobit??
cena ni ovira
HaMzO je napisal/-a:ko je glih tema o amortizerjih mene pa zanima če se da dobit hidravlične amortizerje oziroma take amortizerje kjer bi avto dvignil za nekaj par cm in nato spet spustil..rabu bi sam tok za par metrov..
naliM je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:se opravičujem naliM
prej ko sem kliknil na link se mi je odprlo neki za wordpage..oz neki tazga zato sm tako napisu
točn to kar je na linku rabim..
mogoče veš kje bi se to dalo dobit??
cena ni ovira
Se mi je zdelo.
Zadeva je menda precej nova (menda zaenkrat samo za Porscheje Turbo), bo pa v kratkem na voljo za druge avte.
Če bi rad čim prej prišel do tega, piši na KW in boš dobil info iz prve roke.
LP,
Milan
Doche je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:ko je glih tema o amortizerjih mene pa zanima če se da dobit hidravlične amortizerje oziroma take amortizerje kjer bi avto dvignil za nekaj par cm in nato spet spustil..rabu bi sam tok za par metrov..
Ja Courage ma to na svojem Audiju ne, probaj njega kontaktirat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov