Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

šinki
Novinec

Kraj: idrija

uno turbo-zavore

Napisal/-a šinki Po jul 28, 2008 7:45 pm

Pozdravljeni,
sem lastnik unota turbo, ki pa ima že malce iztrošene diske. Ker pa jih bom ravno menjaval, bi pač dal kakšne boljše, ker original niso bog ve kaj. Sedaj pa me zanima, kakšni bi pasali, v mislih imam predvsem diske s kakšnega tipota 2.0 ali alfe 155. Če imama kdo kakšne izkušnje ali ideje, bi vas lepo prosu za odgovor.
Lp

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Re: uno turbo-zavore

Napisal/-a Mad Po jul 28, 2008 8:37 pm

šinki je napisal/-a:Pozdravljeni,
sem lastnik unota turbo, ki pa ima že malce iztrošene diske. Ker pa jih bom ravno menjaval, bi pač dal kakšne boljše, ker original niso bog ve kaj. Sedaj pa me zanima, kakšni bi pasali, v mislih imam predvsem diske s kakšnega tipota 2.0 ali alfe 155. Če imama kdo kakšne izkušnje ali ideje, bi vas lepo prosu za odgovor.
Lp
... Mislim da Alfa 155 1.8 ima iste kot Uno T Tipo ima malo večje - lahko jih pustiš pa tudi iste velikosti pa daš bolj kvalitetne gor Iz boljših materialov z zarezami in luknjami ... ( Tar-ox , Pagid , CTF , Brembo itd.) L.p. M.
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
Rifasiemp
Nov uporabnik

Napisal/-a Rifasiemp Po jul 28, 2008 9:06 pm

mene pa zanima ko se ze navezuje na to temo ce ima kdo za prodati spredne zavore za unota t?

lp,nejc
Slika
za ta dnar je to to;)

Uporabniški avatar
sablač
Stalni uporabnik

Kraj: štore-celje

Napisal/-a sablač Po avg 04, 2008 10:18 pm

Rifasiemp je napisal/-a:mene pa zanima ko se ze navezuje na to temo ce ima kdo za prodati spredne zavore za unota t?

lp,nejc

ste spet rudiju po podvozju vohunil a? 8) oglas se mi pa ti bom ene najdo ok.lp m
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov