speedfreak je napisal/-a:Morm kr precej predelovat kokr mi je znano in me dost drago pride nazalost..bom vrjetn probal z navadnimi diski, nekimi boljsimi ploscicami pa boljsim oljem..porocam ce bo boljse:P..hvala za odgovore.
speedfreak je napisal/-a:@Sašo..kje bi se dalo dobit tele ploščice?
speedfreak je napisal/-a:Zdj glede na to da ma moj avto sam 90 ps ( corsa c ), in da delam 35 kkm na leto, vecinoma po ac mi nekak se ne zdi da 10 x na leto menjam diske..kaj bi pol blo najboljse da nardim da bo prijelo boljse od serisjega kompleta, pa bo drzalo vsaj nekih 10 15kkm
solidx je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Zdj glede na to da ma moj avto sam 90 ps ( corsa c ), in da delam 35 kkm na leto, vecinoma po ac mi nekak se ne zdi da 10 x na leto menjam diske..kaj bi pol blo najboljse da nardim da bo prijelo boljse od serisjega kompleta, pa bo drzalo vsaj nekih 10 15kkm
če imaš takšen avto zakaj imaš pol potrebo po športnih zadevah? bi se rad prej ustavil iz 100-0 ?
kak pa pol zaviraš če imaš 90ps in narediš 35.000km letno plus tega pa se voziš veliko po avtocestah in kljub temu menjaš 10x na leto ploščice?
speedfreak je napisal/-a:solidx je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Zdj glede na to da ma moj avto sam 90 ps ( corsa c ), in da delam 35 kkm na leto, vecinoma po ac mi nekak se ne zdi da 10 x na leto menjam diske..kaj bi pol blo najboljse da nardim da bo prijelo boljse od serisjega kompleta, pa bo drzalo vsaj nekih 10 15kkm
če imaš takšen avto zakaj imaš pol potrebo po športnih zadevah? bi se rad prej ustavil iz 100-0 ?
kak pa pol zaviraš če imaš 90ps in narediš 35.000km letno plus tega pa se voziš veliko po avtocestah in kljub temu menjaš 10x na leto ploščice?
Plošcice ( serijske ) menjam na 45kkm približno, drugače pa ja, rad bi se varno in čimprej ustavil in mi pač ni žal denarja za dobre gume in zavore kljub " samo" 90 konjem, pač nisem en tistih, ki na svoje "mrcine" tlačijo raznorazne rabljene , zlizane gume in najcenejse ploscice ( videno na lastne oci na novi bmw5 ).
Mam zdaj green stuff pa navrtane diske od ebc-ja pa olje dot5.1. in je razlika opazna predvsem pri manj pregrevanja in prime tudi boljše, tako da za zdaj sem kar zadovoljen..so pa precej glasnejše in med vožnjo se slisijo cudni zvoki, kar še nisem uspel ugotoviti kaj jih povzroča.
Aja, ta 90 konjsi avtocek gre čez 195 km/h... ( po garminu, ne po števcu ).
CupraR je napisal/-a:Ah kje ni šans. Dobr je precej odvisno od stila vožnje+kaki diski so orginal dimenzije (premer in debelina).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov