Imam golfa pete generacije (`06) TDI in me zanima, če (in kje) se da dobit jeklena platišča za gume dimenzij 225/45 R17 ?
Hvala vnaprej za odgovore.
abbe je napisal/-a:vijaki so 100% 5*112.kje da bi pa dobu tok velka platisca in to jeklena.to bo mal tezje.malo poglej na avto.net.ne rabijo bit ravno od vw-ja.lahko so od audija,vazno da je razmak vijakov enak in sredinska luknja.
iskat bi pa moraz plasisce 8j*17.lahko tut 8.5j*17,al pa mogoce celo 7.5j*17
Redo je napisal/-a:Pozdravljeni! Redno zahajam sem, vendar sem se šele sedaj registriral na forumu. Prvo bi rad pohvalil stran. Kar tako naprej!![]()
Imam golfa pete generacije (`06) TDI in me zanima, če (in kje) se da dobit jeklena platišča za gume dimenzij 225/45 R17 ?
Hvala vnaprej za odgovore.
abbe je napisal/-a:pa ponavadi je pri alu platiscih za gumo 225 predvidena kot optimalna sirina 8j.
sam sm zj mal gledal na avto.net pa se ne dobi platisca zate.poglej se na bolho al pa pr kaksnem vulkanizerju povprasaj
CupraR je napisal/-a:7J je preozko za 225 gumo. 7,5 je nek min
MyWay! je napisal/-a:Zaenkrat je še v čisto serijskih jeklenih platiščih. 195/65 R15 se mi zdi.baroax je napisal/-a:Original vw dimenzije platišč so 7x17 al 7,5x18. Kake feltne imaš zdaj na avtu??
Ker imam svoje čudne načrte. :Pbaroax je napisal/-a:MyWay! je napisal/-a:Zaenkrat je še v čisto serijskih jeklenih platiščih. 195/65 R15 se mi zdi.baroax je napisal/-a:Original vw dimenzije platišč so 7x17 al 7,5x18. Kake feltne imaš zdaj na avtu??
Ne vem zakaj sprašuješ po jeklenih platiščiš 17 col, ja valda boš kupil alu.17. Moj je s tovarne pršu na 7x17, 225/45/.
lp Baro
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost