colda je napisal/-a:Zdravo!
Ogrevam se, da bi mojega peugeota 206 nekoliko znižal. Ne vem, pa če mi bo finančno zneslo skozi.
Vzmeti dobim od prijatelja (eibach, -3,5cm) po ugodni ceni. Zanima me, koliko bi dal za montažo vzmeti in nastavitev torzije? Ali bi bilo potrebno nastaviti tudi optiko? Koliko bi me stala homologacija, če že imam kartonček?
Skratka, koliko stane montaža+homologacija vzmeti(+nastavitev torzije zadaj)? Vsaj okvirna cena.
Katere papirje potrebujem za homologacijo?
lp in hvala za odgovore.
colda je napisal/-a:Primer: če dam vzmeti prijatelju, da mi jih zmontira zastonj (optiko napravim posebej)... je kakšna možnost da kje dobim potrdilo o strokovni montaži? Kdo lahko izdaja to potrdilo?
colda je napisal/-a:Aha.
Nekje so mi rekli, da je dovolj, če dobim samo račun, da sem vzmeti montiral v mehanični delavnici... da grem lahko s tem na homologacijo.
??
lp
chevy je napisal/-a:colda je napisal/-a:Primer: če dam vzmeti prijatelju, da mi jih zmontira zastonj (optiko napravim posebej)... je kakšna možnost da kje dobim potrdilo o strokovni montaži? Kdo lahko izdaja to potrdilo?
Misim, da ne. Držite se zgoraj navedenih mojih navodil in bo vse vreduPotrdilo izda vsaka mehanična delavnica/mehanik.
p.s. če sem kje kaj kiksnil, nam me kdo od poznavalcev popravi.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov