el_diablo je napisal/-a:se folk s tem ukvarja,ampak ko na koncu črto potegneš vidiš da se ne splača.ogromno posla ter cajta,sicer maš ma o tem že vse napisanote bo takoj minilo ko boš vidu ceno.
bigturbo je napisal/-a:grobo rečeno da vse zamenjaš kar spada zraven,plus blok in zavore 10keur pa sem še malo rekel
ManIAK je napisal/-a:10k€, se mi pa zdi mal pregroba ocena. Sicer sm laik, ampak bom naštel zadeve ki naj bi jih potreboval zato.
-turbina (valda brez tega ni TURBO )
-računalnik
-intercooler (+ drobnarije cevi, itd... )
..
In jaz mislim, da bi z kako rabljeno robo prišel skozi z ene 3-4k €.... To pomeni dvignat moč za rečma 50 konjev (od oka ). Če bi moč dvignal za kakih 100+, pa to pomeni še kup robe zraven.
Sicer sm vrjetno še kaj pozabu, ampak to bojo pa strokovnjaki napisali.
TooOldVehicle je napisal/-a:Pozdravljeni, zanima me če se pri nas kdo ukvarja z vgradnjo turbin/kompresorjev v take motorje, vem da to ni ravno racionalno pa me vseeno zanima kaj bi bilo za postoriti, zato mi prosim ne težite z raznimi izjavami če sem nor itd. Torej kdo se s tem ukvarja, kaj bi moral vse menjati, dodati, in koliko denarja to pride (zanima me groba številka)?
Vem, da obstaja tudi optimizacija motorja za boljši navor in manjšo porabo, samo mene zanima izključno turbina? Pa prosim ne mi pametovat naj raje kupim 320,325,328. Želim si samo odgovorov, ki bodo prikazali sliko mojih želja. Poraba po vgradnji me ne zanima.
Ogledoval sem nekaj takega: http://www.bimmerwerkz.com/forum/3-seri ... 21636.html
Je pri nas kakšen mojster/firma ki se s čem takim ukvarja?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov