Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Kraj: Novo mesto

Opel Vectra A 2.0i - športni filter

Napisal/-a sacrifice To feb 24, 2009 6:38 pm

Pozdravljeni, zanima me ce ima kdo izkusnje s tem tipom motorja in športnim filtrom, kako se ga namesti gor. Imel sem problem ko sem ga dal gor direkt na cev kje je loputa za gas mi se avto ugasal, zaradi senzorja za pretok zraka, zato me zanima ce se jo ze kdo že srečal s tem in mi lahko kako pomaga.

Pa prosim ne z butastimi pripombami kaj ti bo športni filter, jst ze vem zakaj ga bom mel

lp jan upam na cim vec odgovorov.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To feb 24, 2009 7:08 pm

original škatlo stran in narediš oz. včasih so se dobile že narejene prirobnice za na LMM prišravfat na to prirobnico daš pa filter in si zmagal.Simpl k pimpl.Najbrž se da od K&N še zmer dobit prirobnico po tipih vozil

Uporabniški avatar
zazi
Novinec

Kraj: inda bushezezz

Napisal/-a zazi To feb 24, 2009 7:52 pm

najbols da prasas na opelforumu, drgač pa, če zamenaš airbox s športnim filtrom in postiš vse senzorje tm k so ne bi smel bit nikakoršnih problemov, predn daš šp filter gor ga dobro spucaj :)
Tigra ... by Opelklinika

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Re: Opel Vectra A 2.0i - športni filter

Napisal/-a JEREMIJA79 To feb 24, 2009 7:55 pm

sacrifice je napisal/-a:Pozdravljeni, zanima me ce ima kdo izkusnje s tem tipom motorja in športnim filtrom, kako se ga namesti gor. Imel sem problem ko sem ga dal gor direkt na cev kje je loputa za gas mi se avto ugasal, zaradi senzorja za pretok zraka, zato me zanima ce se jo ze kdo že srečal s tem in mi lahko kako pomaga.

Pa prosim ne z butastimi pripombami kaj ti bo športni filter, jst ze vem zakaj ga bom mel

lp jan upam na cim vec odgovorov.

Hočeš rečt,da si senzor pretoka zraka odstranil in si dal filter direkt na cev... :?:

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice To feb 24, 2009 8:48 pm

senzor pretoka zraka imam direktno na loputi za zrak in sem samo tisti kabel izštekal, problem je v tem ker ce bi dal športni filter pred loputo za zrak, kako ga namontirat ker vhod v loputo je skoraj pravokoten, zato pa pravim ce je ze kdo imel izkusnje s tem motorjem naj svetuje

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To feb 24, 2009 9:02 pm

JEREMIJA 79 je imel isti avto z športnim filtrom in prirobnico pred LMM-jem!

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 To feb 24, 2009 9:05 pm

sacrifice je napisal/-a:senzor pretoka zraka imam direktno na loputi za zrak in sem samo tisti kabel izštekal, problem je v tem ker ce bi dal športni filter pred loputo za zrak, kako ga namontirat ker vhod v loputo je skoraj pravokoten, zato pa pravim ce je ze kdo imel izkusnje s tem motorjem naj svetuje

Jaz sem imel svoje cajte filter na takem motorju... Kupiš distančnik pri A3M-u in zmontiraš. :idea:

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice To feb 24, 2009 9:21 pm

ql tolk da vem priblizno, me pa se zanima da ne odpiram novo temo, moja vectra nima noter obratomera, zdaj me pa zanima ce je kaka moznost da bi imel obratomer(samo zamenjat stevec) ali se kaj dodatnega

lp
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov