Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

turbo boost števec

Napisal/-a ludbe Pe mar 27, 2009 12:21 pm

v svojga golfa IV tdi bi rad zmontirov tole:
http://cgi.ebay.de/Ladedruck-Anzeige-SM ... 240%3A1318
zdej me pa zanima na kaj moram bit pozoren pri montaži, kam to priklopim itd.

lep pozdrav

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe mar 27, 2009 3:38 pm

najprej mores si izbar drugacen stevec,ker tazga k je na linku amm jaz pa nocem da ponavljas za mano :twisted: :twisted:
po ti bom pa napisal kam pa kako se ga prklopi.. :P
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Pe mar 27, 2009 4:38 pm

:rofl

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe mar 27, 2009 4:48 pm

Dajte reč kam in kako se priklopi ta reč? Ker v mojem američanu tega ni.....bi pa rad mel oz. bi takoj videl (če bo slučajno wast gate spet kaj sral) kdaj prihaja do owerboosta.

Je v kompletu teh števcev tudi senzor ali ima kr cevko do števca? In pa kje pri nas se to dobi....A3M verjetno.....in kok so kaj cene pri nas.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe mar 27, 2009 4:52 pm

to se da na cev od ic-ja proti sesalnemu kolektorju.lah das tut na sesalni kolektor.
kako je z priklopom je odvisno od stevca.eni majo cevko direkt v stevec,elektronski majo senzor v cevi notr pa majo poj kablcke za signal do stevca...
teli z ebaya za teh 30 eur niso glih neki gull natancni,sam za odcitavat so pa dost okpa za izgled
drazji so bol natancni....
Ni vse res kar napišem

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Pe mar 27, 2009 5:27 pm

abbe je napisal/-a:najprej mores si izbar drugacen stevec,ker tazga k je na linku amm jaz pa nocem da ponavljas za mano :twisted: :twisted:
po ti bom pa napisal kam pa kako se ga prklopi.. :P

No, no abbe, link za tvoje števčke si pa od mene dobil, če se ne motim... :D :D

Glede priklopa, pa najbolje na sesalni kolektor, na cevko ki je bliže kabini (kr neki pametn, moji še sploh niso prključeni) :twisted:
RiDe hArD

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe Če apr 09, 2009 10:34 am

a kdo ve kje bi tole dobu?
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če apr 09, 2009 12:26 pm

Pomoje v vsaki trgovini kjer prodajajo rezervne dela za hidravliko. ena izmed njih je hidex v novem mestu.

Uporabniški avatar
Shark-357
Novinec

Napisal/-a Shark-357 Če apr 09, 2009 12:59 pm

ludbe je napisal/-a:a kdo ve kje bi tole dobu?
Slika

FESTO d.o.o. IOC Trzin.
A4 1.8T B6 & RSV Mille

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Re: turbo boost števec

Napisal/-a pinny Po mar 12, 2012 8:41 pm

da malo pokoristim staro temo :D
Ker imam že nekaj časa željo vgraditi isto stvar, to je turbo boost števec, poleg tega pa še števec temperature olja, sem par ljudi vprašal po tem kako in kaj, eni to ni blemamontirat, en model mi pa dane pribije, da je tukaj problem potem z tesnenjem, pa da ti lahko potem avto cuka če ne tesni dober. Men je to kr nekej, če se to nebi dalo vredi zatesnit, potem se teh reki naknadno sploh nebi vgrajeval, al pa niti v originalu. Poleg tega ko sem modelu omenu kaj bi želel, je reku daj mi številko šasije, da vidim če je to sploh možno vgraditi. Niti ga nisem posebej spraševal, koga sploh je to spraševal, danes mi edino to pribil, tesnenje pa take pizdarije. Ga me je kr minal kj več še spraševat. Torej kaj tisti ki se v te zadeve spoznate porečete na odgovor ki sem ga dobil? Avto je pa Fiat Barvo ti-đet 08
tole sme pa nagledal
http://www.merx-tuning.de/Prosport-Zusa ... 5-878.html
http://www.merx-tuning.de/Prosport-Zusa ... 6-875.html
kolikor je videti je kar nekaj priklopov in teh reči zraven, ali ej potrebno še kaj dokupiti da zadeva potem deluje kot mora?

se mi zdelo da sem o teh zadevah nekaj časa nazaj že bral ali pisal, pa sem šel gledat nazaj in nič našel, tko da ne me napadat :D

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po mar 12, 2012 9:03 pm

pinny je napisal/-a:da malo pokoristim staro temo :D
Ker imam že nekaj časa željo vgraditi isto stvar, to je turbo boost števec, poleg tega pa še števec temperature olja, sem par ljudi vprašal po tem kako in kaj, eni to ni blemamontirat, en model mi pa dane pribije, da je tukaj problem potem z tesnenjem, pa da ti lahko potem avto cuka če ne tesni dober. Men je to kr nekej, če se to nebi dalo vredi zatesnit, potem se teh reki naknadno sploh nebi vgrajeval, al pa niti v originalu. Poleg tega ko sem modelu omenu kaj bi želel, je reku daj mi številko šasije, da vidim če je to sploh možno vgraditi. Niti ga nisem posebej spraševal, koga sploh je to spraševal, danes mi edino to pribil, tesnenje pa take pizdarije. Ga me je kr minal kj več še spraševat. Torej kaj tisti ki se v te zadeve spoznate porečete na odgovor ki sem ga dobil? Avto je pa Fiat Barvo ti-đet 08
tole sme pa nagledal
http://www.merx-tuning.de/Prosport-Zusa ... 5-878.html
http://www.merx-tuning.de/Prosport-Zusa ... 6-875.html
kolikor je videti je kar nekaj priklopov in teh reči zraven, ali ej potrebno še kaj dokupiti da zadeva potem deluje kot mora?

se mi zdelo da sem o teh zadevah nekaj časa nazaj že bral ali pisal, pa sem šel gledat nazaj in nič našel, tko da ne me napadat :D

Jaz rečem to, da je zelo očitno, da sta ti in un model spila danes neke izjemne količine alkoholnih pijač. On zato, ker sere neumnosti, ti pa zato, ker pišeš ravnotako, kot da bi bomba v besedilo padla.

To, kar si nagledal, je čisto ok. Ponavadi je vse zraven, tako da se zadevica samo priklopi in zmontira.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

dr.sah
Novinec

Napisal/-a dr.sah To mar 13, 2012 8:49 pm

Kupi in zmontiraj, nima kaj puščati.

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny To mar 13, 2012 10:04 pm

Če bi jaz to sam znal tko nebi koga sprašval, pol mi pa uleti z nekimi bučncami :D
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov