Patrik_A3 je napisal/-a:če hočeš blokadirat kupiš hondo,če pa hočeš met avto katerega itak pri nakupu preplačaš zaradi značke pa kupiš golfa
myster je napisal/-a:_Ghostrider_ je napisal/-a:pozabo sem povedat da me zanima 150ps različica golfa....
to pa mislim, da ima abbe porihta na svojmu golfu 4ki
abbe je napisal/-a:myster je napisal/-a:_Ghostrider_ je napisal/-a:pozabo sem povedat da me zanima 150ps različica golfa....
jst mam dizla.NAVOR rules.
za vsakodnevno dinamicno voznjo je gti bolsa izbira.ce mas rad bol tisino v kabini golf.bol varn je golf,bol udoben tut.potenciala ma 10X vec ko honda.pa za cenej denar se ga da na 300 ps.
honda se bolje drzi v ovinkih,lazja je bol obvladljiva.ma svoj zvok pa svoje obrate 8000+
tko da ce ti je vsec zvok pa vrteneje na visoke obrate potem hondo kup..vti nevem kok ma do 100.vem da ma gti 8.5s do 100.ob cipu na 190 jh ma pa mal cez 7.tko da je ze bliz honde.
@lancia hf ce nimas ksnga bl pametnga posta pisat poj raj ne pis.pa ne se smesit tuki na forumu.1.8t motor je eden najbolsih motorjev kar jih je vag naredu.tako po vzdrzljivosti kot po tuning potencialu.nezahteven motor za vzdrzevanje...ce temu kar sem napisal nebi bilo tako ga nebi kar 10 let ugrajeval a vw,audi,seat,skodo.
lancia hf je napisal/-a:abbe je napisal/-a:myster je napisal/-a:_Ghostrider_ je napisal/-a:pozabo sem povedat da me zanima 150ps različica golfa....
jst mam dizla.NAVOR rules.
za vsakodnevno dinamicno voznjo je gti bolsa izbira.ce mas rad bol tisino v kabini golf.bol varn je golf,bol udoben tut.potenciala ma 10X vec ko honda.pa za cenej denar se ga da na 300 ps.
honda se bolje drzi v ovinkih,lazja je bol obvladljiva.ma svoj zvok pa svoje obrate 8000+
tko da ce ti je vsec zvok pa vrteneje na visoke obrate potem hondo kup..vti nevem kok ma do 100.vem da ma gti 8.5s do 100.ob cipu na 190 jh ma pa mal cez 7.tko da je ze bliz honde.
@lancia hf ce nimas ksnga bl pametnga posta pisat poj raj ne pis.pa ne se smesit tuki na forumu.1.8t motor je eden najbolsih motorjev kar jih je vag naredu.tako po vzdrzljivosti kot po tuning potencialu.nezahteven motor za vzdrzevanje...ce temu kar sem napisal nebi bilo tako ga nebi kar 10 let ugrajeval a vw,audi,seat,skodo.
Lepo to, da nisi eden iz med tistih pogostih, ki zvesto zagovarjajo VW. Samo resnica pa je, da šwabi nikoli ne dajo toliko kilovatou na cesto kolikor jih piše v prometni, zato tudi tak postMa če VR Golf III nemore enega podrtega unota turbo z 250 000 prevoženimi dol usekat... Jaz bi se zjokal z takim kilovati, in registracijo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov