runner88 je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:te zanima mogoce tudi BOV za tak motor....
vsaj kake osnove se lahko prej pozanimate predn take klate.
ja ti si tudi verjetno v kaki stroki v trdi temivsak ne ve vsega
sejjaretun je napisal/-a:fant intercoolerja ne rabis ce nimas turbine.te dve zadevi sta medsebojno povezani,ic dovaja zrak v turbino.
vem da vprasas ker pac ne ves,ampak vseeno je smesno
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
runner88 je napisal/-a:glejte fantje...se bom gor namontiral itaq turbo ga ma en kolega bo mi ga prodal....pa na odpadu sn kupo rezervne kolektore da jih bomo priredili za ta turbič. intercooler pa tak mam doma ...pa vem kak deluje turbina pa na kaki način jaz sem pač mislo vprašat če bi se kaj poznalo če bi dau samo eno cev direkt na filter drugo pa neki ven da bi direkt pihal noter zrak..sem predvideval da če se bolj hitro pelaš da tišči mrzel zrak noter....samo zgleda da ste me vi narobe razumeli...aya turbo je od 2.5 tdi motorja in pride obnovljen ker ni glih v zlatem stanju....
lp
zoranwagen je napisal/-a:runner88 je napisal/-a:glejte fantje...se bom gor namontiral itaq turbo ga ma en kolega bo mi ga prodal....pa na odpadu sn kupo rezervne kolektore da jih bomo priredili za ta turbič. intercooler pa tak mam doma ...pa vem kak deluje turbina pa na kaki način jaz sem pač mislo vprašat če bi se kaj poznalo če bi dau samo eno cev direkt na filter drugo pa neki ven da bi direkt pihal noter zrak..sem predvideval da če se bolj hitro pelaš da tišči mrzel zrak noter....samo zgleda da ste me vi narobe razumeli...aya turbo je od 2.5 tdi motorja in pride obnovljen ker ni glih v zlatem stanju....
lp
sorry ampak ob tvojem pisanju bi reku da nimaš pol pike tunsta o tem kaj je turbo!
runner88 je napisal/-a:zoranwagen je napisal/-a:runner88 je napisal/-a:glejte fantje...se bom gor namontiral itaq turbo ga ma en kolega bo mi ga prodal....pa na odpadu sn kupo rezervne kolektore da jih bomo priredili za ta turbič. intercooler pa tak mam doma ...pa vem kak deluje turbina pa na kaki način jaz sem pač mislo vprašat če bi se kaj poznalo če bi dau samo eno cev direkt na filter drugo pa neki ven da bi direkt pihal noter zrak..sem predvideval da če se bolj hitro pelaš da tišči mrzel zrak noter....samo zgleda da ste me vi narobe razumeli...aya turbo je od 2.5 tdi motorja in pride obnovljen ker ni glih v zlatem stanju....
lp
sorry ampak ob tvojem pisanju bi reku da nimaš pol pike tunsta o tem kaj je turbo!
pa glej jaz se ne mislim tu prepirat z vami pametnjakovii okej???
jaz v glavnem vem kako pa kaj bomo z kolegi skup naredli ker smo že delali gor turbino pa ic na opel manto...pa je zlo dobro šlo...zaaj pa vas prosim da ne pametujete več pa se raje zadržite ko pa pišete bv poste...
CupraR je napisal/-a:No če ste taki strokovnjaki, kaj sploh sprašuješ??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost