svizc je napisal/-a:Pozdravljeni!
Na forumu sta samo v dveh temah omenjeni firmi teh gewind zato sem se odlocil da postavim prav svojo.
Zanima me namrec kakovost teh gewind, ker namrec sami sebe cenijo za kar dobre, od drugot pa bore malo komentarjev o sami kakovosti. Je ta firma bolj malo casa na sceni ali se samo meni tako zdi? Razmisljam namrec da bi jih nabavil za svojega Peugeota 306 pa me zanima naslednje. Na sliki v oglasu na ebayu so narisani 4je amortizerji + vzmeti(sepravi 4x gewinde, 2x spredaj in 2x zadaj), pa tudi napisano je tako v oglasu. Kako potem pridejo v postev tisti zadnji ce ima avto zadaj torzijo(moj primer), potem se zadaj sploh ne zmontira ali se v tem primeru modificira in predela na gewinde zadnji konec? Se ubistvu za tak denar splaca kupit to v nemciji + postnina ali ne? Na njihovi uradni strani je cena 300eur.
Gre se mi za to da imam namen avto spustit za vec kot obicajnih 3 cm ali pa 3,5cm in bi mi to prislo precej v postev.
gasy je napisal/-a:Za normalno uporabo so cisto ok, so malo mehkejše ampak ni panike, saj pri meni ni bilo. Tako, da v mojem primeru so bile ok, saj nisem ravno dirkač. Tako da mene so presenetile, lahko pa prašate Tomota, ki jih je mel na avtu kako leto, samo se tudi ni nič pritoževal čez njih kolikor vem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost