Jurchi je napisal/-a:jakl je napisal/-a:se je kdo pozanimal koliko popusta cca dajo skupaj, če prideš sedaj v juniju k njim (več kot 3-je kandidati v skupini)?
Odvisno od velikosti skupine.....je pa tko, da dobiš itak akcijsko ceno (za moj avto 30%), potem pa še neki skonta na skupino....tko da zna bit zanimivo.
Jurchi je napisal/-a:Če bi dobil 50% popusta na mojo redno ceno (750€), grem takoj jutri tja.....sej sem se z Urošem že menil in je za zdaj -30%....če nas bo več, pa še kak % pade
vsi, ki ste zainteresirani, mi javite za kateri avto gre in vam lahko javim ceno s popustom
zijan je napisal/-a:Jurchi je napisal/-a:Če bi dobil 50% popusta na mojo redno ceno (750€), grem takoj jutri tja.....sej sem se z Urošem že menil in je za zdaj -30%....če nas bo več, pa še kak % pade
vsi, ki ste zainteresirani, mi javite za kateri avto gre in vam lahko javim ceno s popustom
Mene tudi zanima. Danes zjutraj sem jim pisal email ampak še zmeraj nobenega odgovora. Avto je Golf 5, 1.6 102 KM. Več na temi: Golf V - 1.6 102 KM SKN tuning.
AudiQUATTRO je napisal/-a:No dej se zame prasi kok pride avto je pa Clio 2.0 16v 197KM majo pa redno ceno 650Eur .... Ce bo pameten popust sem zraven![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov