krimic je napisal/-a:cena je odvisna od kakovosti in proizvajalca od 1000 evrov brez papirjev do nekje 5000 evrov z papirji,odvisno tudi od tega keri model bi rad imel..
slabosti:moznost da se ti strga kaka cevka ali pa ti poci meh lahko tudi med voznjo zato je ze v nemciji prislo do smrtnih izidov
med voznjo naj se ne bi smelo avta dvigovati ali spuscati to so priporocila proizvajalcev
montira lahko skoraj vsak ce se potrudi drgac pa a3m,fazer,pro car...
homologacija se ureja na podlagi papirjev ki jih dobis poleg
drugace pa imam jst vgrajen sistem airride ki sloni na gevindah tako da tudi ce mi cevka ali kaj drugega poci meni avto zadrzijo na cesti gevinde.Se pravi da mi avta ne bo pri 150 km na uro zmetalo in me vrglo iz ceste in me ubilo kot nekaj primerov v nemciji ampak se bom normalno peljal naprej ker mi pac to omogocajo gevinde na katere pac pade avto.
da obstajajo tudi airride za karavane itd.
primozek68 je napisal/-a:krimic je napisal/-a:cena je odvisna od kakovosti in proizvajalca od 1000 evrov brez papirjev do nekje 5000 evrov z papirji,odvisno tudi od tega keri model bi rad imel..
slabosti:moznost da se ti strga kaka cevka ali pa ti poci meh lahko tudi med voznjo zato je ze v nemciji prislo do smrtnih izidov
med voznjo naj se ne bi smelo avta dvigovati ali spuscati to so priporocila proizvajalcev
montira lahko skoraj vsak ce se potrudi drgac pa a3m,fazer,pro car...
homologacija se ureja na podlagi papirjev ki jih dobis poleg
drugace pa imam jst vgrajen sistem airride ki sloni na gevindah tako da tudi ce mi cevka ali kaj drugega poci meni avto zadrzijo na cesti gevinde.Se pravi da mi avta ne bo pri 150 km na uro zmetalo in me vrglo iz ceste in me ubilo kot nekaj primerov v nemciji ampak se bom normalno peljal naprej ker mi pac to omogocajo gevinde na katere pac pade avto.
da obstajajo tudi airride za karavane itd.
aahhaaahaaahaa
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov