Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

zračno vzmetenje

Napisal/-a roberto-82 Če jun 25, 2009 8:27 am

nisem kaj eksta iskav verjetno je že bo kje govora v tem sam ne najdem pa me zanima
-kakšna je cena
-hod med min. in max.dvigom
-slabosti
-vzdrževanje
-se da med vožnjo spuščat ali dvigovati
-kdo to montira
-kako je z homologacijo
a je primerno za karavana
p.s nabi imev za tyuning bi mev za vsakodnevno uporabo lp
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

krimic
Nov uporabnik

Napisal/-a krimic Če jun 25, 2009 12:21 pm

cena je odvisna od kakovosti in proizvajalca od 1000 evrov brez papirjev do nekje 5000 evrov z papirji,odvisno tudi od tega keri model bi rad imel..
slabosti:moznost da se ti strga kaka cevka ali pa ti poci meh lahko tudi med voznjo zato je ze v nemciji prislo do smrtnih izidov
med voznjo naj se ne bi smelo avta dvigovati ali spuscati to so priporocila proizvajalcev
montira lahko skoraj vsak ce se potrudi drgac pa a3m,fazer,pro car...
homologacija se ureja na podlagi papirjev ki jih dobis poleg
drugace pa imam jst vgrajen sistem airride ki sloni na gevindah tako da tudi ce mi cevka ali kaj drugega poci meni avto zadrzijo na cesti gevinde.Se pravi da mi avta ne bo pri 150 km na uro zmetalo in me vrglo iz ceste in me ubilo kot nekaj primerov v nemciji ampak se bom normalno peljal naprej ker mi pac to omogocajo gevinde na katere pac pade avto.
da obstajajo tudi airride za karavane itd.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Če jun 25, 2009 12:33 pm

krimic je napisal/-a:cena je odvisna od kakovosti in proizvajalca od 1000 evrov brez papirjev do nekje 5000 evrov z papirji,odvisno tudi od tega keri model bi rad imel..
slabosti:moznost da se ti strga kaka cevka ali pa ti poci meh lahko tudi med voznjo zato je ze v nemciji prislo do smrtnih izidov
med voznjo naj se ne bi smelo avta dvigovati ali spuscati to so priporocila proizvajalcev
drugace pa imam jst vgrajen sistem airride ki sloni na gevindah tako da tudi ce mi cevka ali kaj drugega poci meni avto zadrzijo na cesti gevinde.Se pravi da mi avta ne bo pri 150 km na uro zmetalo in me vrglo iz ceste in me ubilo kot nekaj primerov v nemciji ampak se bom normalno peljal naprej ker mi pac to omogocajo gevinde na katere pac pade avto.

aahhaaahaaahaa

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Če jun 25, 2009 12:43 pm

http://www.bolha.com/trgovina/zupevecstefan

edini uradni zastopnik za airride za slovenijo
http://www.luftfahrwerke.de/

FreaK_22
Novinec

Napisal/-a FreaK_22 To jun 30, 2009 3:03 pm

primozek68 je napisal/-a:
krimic je napisal/-a:cena je odvisna od kakovosti in proizvajalca od 1000 evrov brez papirjev do nekje 5000 evrov z papirji,odvisno tudi od tega keri model bi rad imel..

aahhaaahaaahaa

hahaha :shock: drugače pa http://www.sportline.si/novice.php
Allways tuning
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov