... Z tako izjavo boš ogrozil tistega, ki ti je nekoč mogoče uslugo naredil ... pomisli tudi malo nanj, pa na njegovo družino ...
... jaz ti še čevljev ne bi več registriral ...
Jaz mu nisem rekel naj mi naredi uslugo niti ga nisem prosil in pravilno je da dobijo taki sankcije. Mislim če bi on kompliciral da mi luči ne svetijo bi jaz zadevo popravil (nova stekelca stanejo 15€ pa pou urce dela), zdaj pa me to lahko stane življenja ko je slaba vidljivost-primer.
Zato sem se v toliko temah čudil zakaj tolk homologirate in komplicirate z papirji, ker tu je vse po kavbojsko. Razumem da se spusti ker ti ne sveti kaka luč pri tablci, ne pa da te spusti z zlizanimi gumami, z lučmi ki svetijo na pol in z ročno ki ne prime skoraj nič.
Foter je šel z ksenonkami na tehničnega je bil malo presran pol mu reče tip luči boste mogli porihtat (pričakovano) pa reče foter ja ka pa pol pa mu reče da mu vzadaj na tablci ena luč ne sveti.
Vseeno mi je za usluge, jaz si lahko porihtam avto (kupim nova razpršilna stekelca in katalizator), ko pa se bom jaz ali kdo v mene zaletel zarad neizpravnosti avtomobila pa bi morali oni prevzeti odgovornost, saj ti dajo dovoljenje za vstop v promet.
Če po pravici povem sem šel na tehničnega 4krat pa še zdaj nevem kak naj bi tehnični pregled zgleda
l pravilno in kaj vse ti pregledajo.