Technologic je napisal/-a:Iščem drugače čimcenejšo rešitev ker nebo za daily drive avto, am vse te linke sem opazil in teme iz leta 2002 ali 2004 bolj malo prav pridejo, eni ne dvignejo telefona itd.
Kaki so kaj stroški tega če mi naredi kak domač strugar? pa če poznate kakega se priporočam.
nightmare je napisal/-a:Če prav zastopim ti potrebuješ adapter in ne distančnik.Distančnik na sistem A ti lahko naredi vsak ,ki ima stružnico in par minut časa,kar pa za adapterje nebi mogel trditi.No naredi ti jih morda že sam jzt se stem nebi pretirano varno počutil na cesti.
Cash je napisal/-a:Tudi pri tanjših dobiš naležni rob; tam od cca 12mm debeline naprej...
Technologic je napisal/-a:Torej toti šraufi ko so zaj not se vn odvijejo pa se dajo daljši not pa distančnik gor pa zašraufaš, sami ni mi jasno kak pol paše lukna na tisto sredno "palco" ?
nightmare je napisal/-a:Da si dal 150€ za distančnike so te brez zamire dobr nategnil.
Drgače pa distančnike se brez vsake znanosti natakne na pesto potem pa v primeru sistema A samo na njih natakne feltno in pritrdi z dalšimi vijaki ali v primeru B pritrdi distančnik na pesto z temu namenjenimi vijaki in nato na distančnik z originalnimi vijaki pritrdi feltno.
Pa glej ko boš kupil distančnike da bodo ti z robom na katerega nato nalega platišče.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov