pskoda je napisal/-a:Kaj pa sam izračun glede na prihranek goriva in ceno tuninga?
abbe je napisal/-a:ja a se vam gre res za te 0.5 litra na 100 km.
kr neki no,djte se zresnt.pes hodte okol.to tko pisete k da delate 50.000 km na leto.
jst jh delam 30.000 pa sm ga cipal da bl gre me poraba ne zanima.
pa sj dizli ze v startu malo kurijo
primozek68 je napisal/-a:Ja sam res, avatarji polni slikc enih hudih bremz pa avtov, tuki pa jokcajo za pol litra nafte. A če bi vam SKN iz kolena nafto vn vleku, bi vsi tja hodil. Kr ene pussy fore. Čipat se da avto zato, da gre in pika.
~toMmy~ je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Ja sam res, avatarji polni slikc enih hudih bremz pa avtov, tuki pa jokcajo za pol litra nafte. A če bi vam SKN iz kolena nafto vn vleku, bi vsi tja hodil. Kr ene pussy fore. Čipat se da avto zato, da gre in pika.
Aja EcoTuning je zarad tega, da avto gre in pika? Zanimiva teza!Sploh pa izredno zanimivo posploševanje... kje mam že kako slikco hudega avta in hudih bremz?
Pa posebno se ti zahvaljujem, da si z nami delil tvoje izredno bogate izkušnje v zvezi s to temo in nadvse koristno mnenje primozek!
lenivec je napisal/-a:en zastojn nasvet. avto tut majn pije če pelšeš 120 namesto 140
drugače pa če je 15 konjev in boš te konje koristo bo več pil. ker nekak moreš ti teh 15 konjev več nahranit. če ga boš pa počasi vozo pa se lahko prihrani ja. ampak zakaj bi avto čipal če že tak počasi voziš...
nebi reko da dizli pijejo 15 litrov.
tak pa med 5.5 in 6l ni neke razlike da bi se splačalo.
jaz se pa po mLjubljani vozim z 8 litri porabe in kaj zdaj?speedfreak je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:en zastojn nasvet. avto tut majn pije če pelšeš 120 namesto 140
drugače pa če je 15 konjev in boš te konje koristo bo več pil. ker nekak moreš ti teh 15 konjev več nahranit. če ga boš pa počasi vozo pa se lahko prihrani ja. ampak zakaj bi avto čipal če že tak počasi voziš...
nebi reko da dizli pijejo 15 litrov.
tak pa med 5.5 in 6l ni neke razlike da bi se splačalo.
Pr mojmu jtd je poraba bol med 6.5 in 7 ali več...ni kaj preveč varčen :P
lenivec je napisal/-a:meni piječ čipana libra 1.9jtd 6.5 v povprečju nekje pol mesta pol AC
vozim okoli 140-150 po AC
ko sem že bil svež dizlaš in sem vsak jeben deci gledal. vozo 110-120 pa nežno prestavlal itd pa ko še ni bil čipan je blo pa 5.5....
pot na morje s srfom na strehi, polni avto in tempomat na 135. poraba 6.3....
in potem naj se sekiram za "previsoko" porabo in dajam nek eko tuning...
zakaj? če mi pa avto z 40 konji več pa 300 kilami več od prejšnega ob bol dinamični vožnji pije v popvprečju pije 2-3l manj kot mi je pil prejšnji...
tak kot je že blo nx rečeno za tiste ki se s tem obremenjujejo naj se furajo okoli z pecikli al pa mopedi. ker tak malo kot dizli pijejo se nimaš kaj sekirat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov