zazi je napisal/-a:ja ča maš eibach pro kit pol, ti ga zniža za 35mm, da bi ga dodatno nižal boš moral menjat komplet vzmeti in amortizerje ali pa totalno spremenit točke vpetja (če ti to ne naredi nekdo k se spozna, BV) ... ti bi ga meu nižjega zaradi estetike? verjetno najbolj optimalna rešitev je da kupeš podalške in jih pokitaš v odbijače da ni vidnih robov...
pskoda je napisal/-a:Jaz sem puntota sporting mk2b znižal z eibachom spredaj 65mm (15mm dodatno znižana z prestavitvijo šalčke) in zadaj 45mm z 17" (205/40) in 5mm distančnika pa mi ni nič rajsalo.
Če hočeš avto dodatno nižat, se zadaj ne da, razen če fedru odrežeš navoj ali dodaš objemke na feder in ga stisneš ali segreješ in stisneš, ampak vse te stvari ti zelo zelo odsvetujem, spredaj pa ni problem nišat nekej do 20mm
xuserx je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Jaz sem puntota sporting mk2b znižal z eibachom spredaj 65mm (15mm dodatno znižana z prestavitvijo šalčke) in zadaj 45mm z 17" (205/40) in 5mm distančnika pa mi ni nič rajsalo.
Če hočeš avto dodatno nižat, se zadaj ne da, razen če fedru odrežeš navoj ali dodaš objemke na feder in ga stisneš ali segreješ in stisneš, ampak vse te stvari ti zelo zelo odsvetujem, spredaj pa ni problem nišat nekej do 20mm
mislim da je tvoj najboljsi odgovor.nebi nic rezal ali pa stiskal.kaj pa tiste vzmeti ki so nastavljivi po visini.kaj se govori o tisti zadevi?
Jaz mislim da ni nic znizan.nisem pa preprican.moral bi se pozanimati pri prejsnjem lastniku ki ga pa zal ne dobim.
suhokranjec je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:jay je napisal/-a:@suhi: čip fus na 500Hp mrcini odreže fedre![]()
v <Slo pa kompliciramo pri 1.2 motorju in 800kg
Potem pa pogledaš Chop Shop London Garage, ko sta odrezala vzmet in kaj se zgodi.
Kaj je pa blo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov