Slabo ves. Kit se je predeloval kar nekaj casa. Kar je bilo na zacetkui je bilo slabih 300KM na 0.4 bar, ce se ne motim. Nato se je zacela pustolovscina z drugo jermenico za vecji tlak, vecjimi injektorji za gorivo, vecjim MAF senzorjem, intercoolerjem.
Treba je bilo predelati in utrditi jermenski pogon, saj je sedaj prenasal vec moci, za hitrejse vrtenje kompresorja, kar je povrzocalo da je jermen zacel drseti.
Kar se lepo vidi tudi na meritvi.
Potem so bile tezave z MAF senzorjem, ki je na trenutke dajal napacne podatke o pretoku zraka.
Seveda sem popravljlal mapo (takozvano chipanje), da je motor dal toliko iz sebe.
Po tvojih izjavah vidim, da nimas kaj dosti pojma kaj se je pocelo na avtu. Najvec imajo za povedat tisit, ki niso bili zraven, ko se je delalo na avtu. Jaz sem bil.
Podobna zgodba kot pri 1.8 T Rallye Golfu. Vsi vejo, kdo je kaj delal, ceprav ne vejo nic.
dominic je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:Pro_Tuning je napisal/-a:Imel sem moznost spremljat potek predelave od zacetka do tega nivoja.
Kaj si spremljal potek...al si ga predeloval?!
Odloci se

riba je tale kit montiral v avto cez noc, niti se ni imel dodelnih remapov za masino, nekaj ste res mogoce delali sami in si sodeloval...od kje je priso temeljit popravek mape...?? tak da ne nabijaj...da si ti delal mape...ker kar dobro vem kdo je sodeloval...
tako neodlocenega cloveka se nisem spoznal...in to da navrze tole gor, ti je Ribic sploh dovolil ??...