modriDIRKAC je napisal/-a:postopek je sledeč...nared tih avspuh pa nopbenih spojlerjev gor tlačt kot najpomembnejše je pa treba met pamet u glav pa ne tišat mem lokalov in v urbanih središčih...pa se lahko voziš ilegalno ker homo ne boš u lajfu naredu....
Pro_Tuning je napisal/-a:Kot specilano vozilio je lahko marsikaj registrirano. Ampak dirkalni avti imajo potem noter varnostno kletko in ostalo.
_B3yBo_ je napisal/-a:dirkalnik ni za na cesto.... in ce ga pod to homologira lahko pozabi normalno voznjo
tristan01 je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:dirkalnik ni za na cesto.... in ce ga pod to homologira lahko pozabi normalno voznjo
Odvisno kakšen je. Konec koncev morajo rally specialke tudi ustrezati vsem cestnim predpisom, saj se premikajo med HP-ji po navadnih cestah. Še več, če dobro pogledaš boš videl da so nekateri avtomobili celo registirani.
LP Tristan01
3B je napisal/-a:Ahh sooo to gre.
Sem bistveno zaslediu da je en tip dau v 1.3golfa 2 motor 1.8 (pač 90konjev) pa je napisu da ne rab homologacije![]()
![]()
kao, zato pa sm dau post sem (več glau več ve)
bistveno je biu namen v golfa 2 dat mašin od passata 1.8t, vred z bremzami in vsem kar bi blo potrebno. Shommologirat pol pa še mal čipat na kake 190končkov.
Me je ful zanimal kakšen je postopek pa če je spljoh možno. ker če bi blo možno bi se verjetno spravo v tak projekt, kr bi mogu sam golfiča nabavit pa bi blo to to + par200ur dela na njem.
Der vagen behelt sich vie ein gokard.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost