kstelc je napisal/-a:Živjo!
Mam audija a3 z DSG menjalnikom in nimam Launch Control funkcije in me zanimam kako je kaj s tem!?Se da to mogoče naknadno vgraditi, kakšna je cena, kdo to dela...?
Hvala za informacije...
pinjas je napisal/-a:mislim d abi bil 6 stopenjski menjalnik od S3 boljša zadeva kto vsak DSG. Dsg je za mestno vožnjo za upokojence!!
HaMzO je napisal/-a:kstelc je napisal/-a:Živjo!
Mam audija a3 z DSG menjalnikom in nimam Launch Control funkcije in me zanimam kako je kaj s tem!?Se da to mogoče naknadno vgraditi, kakšna je cena, kdo to dela...?
Hvala za informacije...
še 1x ti povem, začni šparat za menjalnik če misliš to delat![]()
![]()
lahko me maš za norca k ti skoz to omenjam ampak dejansko zaradi takih 'voženj' ali uporaba dsgja se največkrat pokvar.
kstelc je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:kstelc je napisal/-a:Živjo!
Hvala za informacije...
še 1x ti povem, začni šparat za menjalnik če misliš to delat![]()
![]()
lahko me maš za norca k ti skoz to omenjam ampak dejansko zaradi takih 'voženj' ali uporaba dsgja se največkrat pokvar.
sej ne mislem to delat zej, da zmeraj na semaforju po "špurih" speljem samo pač mislil sem, če je to recimo poceni bi pa rad imel....pa js drugače lepo vozim sam kdaj pa kdaj je pa treba mal pohodit sej nimam zej tega avta zato, da se vozim 50-90-130 non-stop, drugače bi si vzel 1.0 motor ne....A ti svojega GTI-ja nikoli ne goniš?skos lepo voziš?
greddy je napisal/-a:pinjas je napisal/-a:mislim d abi bil 6 stopenjski menjalnik od S3 boljša zadeva kto vsak DSG. Dsg je za mestno vožnjo za upokojence!!
Najprej 1x pelji DSG, pa ne bos hotu vec manual..kr neki na blef govorite vsi
greddy je napisal/-a:pinjas je napisal/-a:mislim d abi bil 6 stopenjski menjalnik od S3 boljša zadeva kto vsak DSG. Dsg je za mestno vožnjo za upokojence!!
pinjas je napisal/-a:greddy je napisal/-a:pinjas je napisal/-a:mislim d abi bil 6 stopenjski menjalnik od S3 boljša zadeva kto vsak DSG. Dsg je za mestno vožnjo za upokojence!!
semdodobra stestiral dsg in je super zadeva dokler je vse serijsko, čeprav tudi v tem primeru je bilo že nekaj okvar.
scirocco12 je napisal/-a:pinjas je napisal/-a:greddy je napisal/-a:pinjas je napisal/-a:mislim d abi bil 6 stopenjski menjalnik od S3 boljša zadeva kto vsak DSG. Dsg je za mestno vožnjo za upokojence!!
semdodobra stestiral dsg in je super zadeva dokler je vse serijsko, čeprav tudi v tem primeru je bilo že nekaj okvar.
Se strinjam, okvare so možne povsod in DSG ni nobena izjema. Jest lahko rečem iz svojih izkušenj da je DSGin da ne grem nikoli več na ročnega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov