lovecars¸ je napisal/-a:zanima me kako bi se dalo predelat ford fiesto letnik 2005 . motor 1.3 70km. bencin
kolko stanejo čipi za tak avto in kje bi ga dobil? ter koliku bi mu povečalo moč? je res da čip škodi motorju'
lp. hvala
lovecars¸ je napisal/-a:zanima me kako bi se dalo predelat ford fiesto letnik 2005 . motor 1.3 70km. bencin
kolko stanejo čipi za tak avto in kje bi ga dobil? ter koliku bi mu povečalo moč? je res da čip škodi motorju'
lp. hvala
TrijoAdijo je napisal/-a:Prodaš, pa kupiš Fiesto ST150, pa boš imel 80KM več.
p.s.: Sam še ta bolj kilavo vleče....![]()
sašo5 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Prodaš, pa kupiš Fiesto ST150, pa boš imel 80KM več.
ma kilave so vse....![]()
![]()
PS si videl kako dobro mi gre_da sem že na Fiesto padel, sicer res novo, ampak vseeno "Ford=Ford"(sva se srečala parkrat;temno plava, ti blendal, vendar ti rabil še ene špegle.....
![]()
)
adis je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Prodaš, pa kupiš Fiesto ST150, pa boš imel 80KM več.
![]()
PS si videl kako dobro mi gre_da sem že na Fiesto padel, sicer res novo, ampak vseeno "Ford=Ford"(sva se srečala parkrat;temno plava, ti blendal, vendar ti rabil še ene špegle.....
![]()
)
jp, ford=ford in ford je pravkar pridobil nekaj % na vrednosti svojih delnic, če sem dobro pogledal stanje na nyse
sašo5 je napisal/-a:zato, ker si ga je moja sestra kupilka![]()
sašo5 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Prodaš, pa kupiš Fiesto ST150, pa boš imel 80KM več.
![]()
![]()
)
adis je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:zato, ker si ga je moja sestra kupilka![]()
![]()
real data from nyse. ford je v skupini tistih, ki je največ pridobil danes na ceni svoje delnice.
TrijoAdijo je napisal/-a:jebiga....nisem nč opazu, da bi mi kdo s fiesto blendal...
sašo5 je napisal/-a:edini avto na tržišču, ki nima in mu niti ni možno na servisu s testerjem uključit delovanje dnevnih luči.......noro.........
in sedaj pride nalepka na armaturo; "PRIŽGI LUČI"....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov