Gledal sem nekaj H&R mi frend ponuja zelo ugodno,samo me malo moti ker imajo za moj avto maksimum samo -2,5 cm,js bi pa rad vsaj -4 cm če je možno,pa tudi glede kvalitete H&R me zanima?
Na prejšnjem avtu sm imel KW pa sm bil full zadovoljen

Black_Racer® je napisal/-a:da so dokaj poceni in kvalitetne?
pinny je napisal/-a:če vzameš H&R, KW al pa Eibach ne boš brcnil v meglo, sem vozil KW nekaj let, sedaj pa Eibach že dve leti in nimam kj rečt
Da bi bla pa lega avta z fedrami slabša, to pa prvič slišm
stench je napisal/-a:Če boš dal dobre gewinde nebo nebi smelo bit nič narobe, jaz na avto tega ranga nebi dajal samo fedrov, tako kot je rekel abbe
ManIAK je napisal/-a:kw coilovers so edina boljša varjanta podvozja kot serijsko.
pinny je napisal/-a:sm že parkrat vidu eno rdečo hondo, ma orginal platišča, ma spuščena je pa tud tko da bi skor reku da se po podnu vozi, k skor ni vidt gume pod blatniki
Vglavnem kukrkol ži, zrihtaj tko da ti bo najbl in
pinny je napisal/-a:če vzameš H&R, KW al pa Eibach ne boš brcnil v meglo, sem vozil KW nekaj let, sedaj pa Eibach že dve leti in nimam kj rečt
Da bi bla pa lega avta z fedrami slabša, to pa prvič slišm :D
gregga je napisal/-a:a nima tanova honda zad torzijsko vzmetenje !? sm gledal nek test avta
abbe je napisal/-a:pinny je napisal/-a:če vzameš H&R, KW al pa Eibach ne boš brcnil v meglo, sem vozil KW nekaj let, sedaj pa Eibach že dve leti in nimam kj rečt
pr navadnih jajcih je mogoce res bolsa,al pa se vm sam tko zdi.
pri avtih kokr je type r je pa vse u nulo izracunan kako naj bi blo.in k neki spreminis se podre vse skp.ce hoces na bolse je treba uzet komplet vzmeti in blazilcev.
Pollo je napisal/-a:abbe je napisal/-a:pinny je napisal/-a:če vzameš H&R, KW al pa Eibach ne boš brcnil v meglo, sem vozil KW nekaj let, sedaj pa Eibach že dve leti in nimam kj rečt
pr navadnih jajcih je mogoce res bolsa,al pa se vm sam tko zdi.
pri avtih kokr je type r je pa vse u nulo izracunan kako naj bi blo.in k neki spreminis se podre vse skp.ce hoces na bolse je treba uzet komplet vzmeti in blazilcev.
vrjetn,da pri h&r in Eibachu delajo kšne teste za posamezen avto, da izboljšajo performance, ker v končni fazi jih večina vzame omenjeno firmo. Potem noben ne bi delal engine swapov, break swapov....
Black_Racer® je napisal/-a:stench je napisal/-a:Če boš dal dobre gewinde nebo nebi smelo bit nič narobe, jaz na avto tega ranga nebi dajal samo fedrov, tako kot je rekel abbe
A tako da je boljše komplet gewinde,katere firme pa se priporočajo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov