pinny je napisal/-a:greš k rsr ti ga sčipa za 10KM, pol greš še kr skn-u ti ga še un za 10KM, te pa še k css-u spet +10KM kar je ži +30KM pol ubaciš še odprt športn zračn filter +10KM, te pa še dvojno rori zad +10KM, če jih daš na levo in desno je +20KM, tk da vse to skup nanese kar +60KM, kar pa spljoh ni malo
da me ne b o kdo resn vzel, sem se zgolj pohecal
lenivec je napisal/-a:pinny je napisal/-a:greš k rsr ti ga sčipa za 10KM, pol greš še kr skn-u ti ga še un za 10KM, te pa še k css-u spet +10KM kar je ži +30KM pol ubaciš še odprt športn zračn filter +10KM, te pa še dvojno rori zad +10KM, če jih daš na levo in desno je +20KM, tk da vse to skup nanese kar +60KM, kar pa spljoh ni malo
da me ne b o kdo resn vzel, sem se zgolj pohecal
edit .....
če pri oznaki 1,4 rt odstraniš oznako r bo potem 1,4 t, bo še kdo mislu da je 1,4 t kot turbo
tolekaj si napisal je bedarija.
če hočeš da vse te konje med sabo povežež da dela moreš dat kenwood nalepko še na zadnjo šipo
Vem da pošteno pretiravam ravn tako kokr uporabnik k hoče 1.4 rt cliota čipat! Smo se vsaj nasmejal ob postu...(vsaj upam)sejjaretun je napisal/-a:Sebko je napisal/-a:Pol pa še obvezno rab kšno padalo uzadi da se bo lahka ustavuel_diablo je napisal/-a:da se ga,ampak je pol tok močan da ga je problem obvladat.leti k sneta sekira polše bolš pa če kšno sidro v prtlažnik vrže bo instant stop!!
lega sebko ti pa ze mal pretiravas![]()
Sebko je napisal/-a:Vem da pošteno pretiravam ravn tako kokr uporabnik k hoče 1.4 rt cliota čipat! Smo se vsaj nasmejal ob postu...(vsaj upam)sejjaretun je napisal/-a:Sebko je napisal/-a:Pol pa še obvezno rab kšno padalo uzadi da se bo lahka ustavuel_diablo je napisal/-a:da se ga,ampak je pol tok močan da ga je problem obvladat.leti k sneta sekira polše bolš pa če kšno sidro v prtlažnik vrže bo instant stop!!
lega sebko ti pa ze mal pretiravas![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov