Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

nov510
Nov uporabnik

hladilnik klima...

Napisal/-a nov510 To jul 06, 2010 5:00 pm

Pozdravljeni!
Imam renault clio elan storia (2009), pa se je zgodilo da klima ne hladi dobro, nato pa so na servisu ogotovili da je kriv sprednji hladilnik za klimo (satje), ubistvu če pogledam spredaj se vidi da je ta "satje" čisto uničeno ubistvu zbito od raznih mušic in vsega... zato tudi spušča plin za klimo... nov ta haldilnik pa stane 450€ do 500€. na servisu so rekli da se glede tega nič ne da narediti, zdi se mi pa drago dati toliko denarja.. na dan naredim 100km in to pomeni da bom ime naslednje leto isti problem.. in strošek
sicer mam še 2 meseca garancije, a je rekla da dvomi da bo to šlo pod garancijo
ali bi bilo kaj narobe če bi napel kakšno mrežco nekako pred ta hladilnik da se zaščiti, da nebi bilo kaj narobe zaradi pretoka zraka?

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda To jul 06, 2010 5:04 pm

Saj imaš 2009 letnik uveljavljaj garancijo, ki ti jo morajo priznat

Ne vem iz kje si, drugče pa te stvari prodajajo v http://www.herkules.si/

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 To jul 06, 2010 5:46 pm

skoraj ne verjamem da je tolko ker je biv moj za opel zafiro 2007letnik 145€ :D
zgleda si imev podobno srečo kot prejšni lasnik mojga avta,da je nek kamen oz.nekaj podobnega priletelo not.Kaj takega se res teško zgodi ampak možno :D
P.S.-dobiv sem ga pa v mb-ju in tudi na avto netu jih je kr dost lp
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

nov510
Nov uporabnik

Napisal/-a nov510 To jul 06, 2010 5:59 pm

mogoče je tok dražji ker je original od renaulta... uničen je pa dobesedno od mrčesa, razne čebele, muhe pa vse to se je not zabil, sj se prov vidjo in je čist uničen, zato pa sm reku če bi se dal kakšno mrežco napet na sprednji del avta da bi se zabijal mrčes na mrežo, da se nav nasledn let ponovilo. sam dotok zraka me skrbi, če bo mreža gor
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost