Aleš je napisal/-a:K je glih ta tema o turbinah,me neki zanima.
Kok pride turbina za corso GSI? Prbližna cena pa ce se splaca,oziroma je izvedljivo.
markun je napisal/-a:Kolk pa pol stane mehanski kompresor?
Mihc je napisal/-a:ah ne vem zakaj ste vsi tok zatupini ce mas turbo da mores met ne vem kok tlaka ... pac nekateri hocejo samo izboljsat poljnjenje valjev po celem obmocju ne pa ne vem kok kojnov .... je velka razliva ves
Mihc je napisal/-a:ah ne vem zakaj ste vsi tok zatupini ce mas turbo da mores met ne vem kok tlaka ... pac nekateri hocejo samo izboljsat poljnjenje valjev po celem obmocju ne pa ne vem kok kojnov .... je velka razliva ves
Punto_GT je napisal/-a:Aleš je napisal/-a:K je glih ta tema o turbinah,me neki zanima.
Kok pride turbina za corso GSI? Prbližna cena pa ce se splaca,oziroma je izvedljivo.
Ma sama turbina okoli 1000 euro, ma pole moreš kupit še interkuler 500 euro, en kup cevi nosilce nrdit, zamenjat pumpo bezine, kupit kr neki senzorjev, kr neki ventilo ala blow off, blow in, .... potem moreš zamenjat bate nove bol vzdržjive novo glavo bol vzdržljivo in bla bla bla in si ob minimalno 7000 eurou + en kup ur dela....
Zdej mi pa povej če se splača?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost