markun je napisal/-a:Avto bo itak moj prej kt v 3 letih, servis je dobra ideja in sem jo imel itak ze prej v namenu, pol bi pa tunov. Za zacetek recim tm na ene 130-150 hp (zdej mi pa recte, da sanam, da bom, z izkusnami, ki jih mam, dobu vn najvec 90-110 hp)
markun je napisal/-a:A kdo ve kaj bi bil smiseln zacetek moje tunerske poti na Renault Clio 1.4 RN (1991)
markun je napisal/-a:j*** ga, prosu sm za nasvet, pol se pa spravte name (razn zadnjih dveh objav vas sploh ne j**em) in pol namest, da bi mi razlozil, da je to zelo zahtevno (in ne prezahtevno, sej me nben ne pozna) in mi predlagal nej mal pocakam, ne, dejmo mulca, sej se nima izpita,
no ja upam, da naslednmu ne boste tolk zatezil
markun je napisal/-a:mislm, kva ste hecni ˝ta stari˝, kr kregate se med sabo, tisti, k pa cez mene pluvate, pa lohk nehate, k vas sploh ne jemljem vec resno.
Glede nakladanja se pa opravicujem. Sm opazu, de bi res lahko se ksno knjigco prebral (90-110hp) in jo kmal tut bom
Glede najmlasega nakladaca: nism in ne mislm postat, nism reku, da je avto ze moj zato ni nujn, de sploh kdaj bo, foruma pa tut ne bom zapustu
Takole pa glede smeti: kdo pa si, da locis med tunerji in ˝smetmi˝ jz bi jih prej delil na zagrete poznavalce, zacetnike(kamor pristevam sebe) in pa ljudi, ki v zivljenju pocnejo tudi kaj drugega in se zato ne spoznajo toliko na avte
vrjetn, dom tu kmal tut ksne slikce gor dal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost