abbe je napisal/-a:pri oljnih se trdote "spreminja" glede na zunanjo temperaturo.bl je mrz trsi so.sam je razlika komaj opazna.pri plinskih tega pojava ni.
lenivec je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... kolikor se spomnem oljnih so bolj počasni - še posebej če so fajn trdi ...
hitrost nima veze ali je olje ali zrak ampak kakšne gostote olje je not.
Mad je napisal/-a: ... gostota olja - kaj po tvoje vlivajo notri različna olja ? Jaz sem videl kaj po navadi vlivajo notri pri serviserjih amortizerjev - običajno motorno olje ...
Mad je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... kolikor se spomnem oljnih so bolj počasni - še posebej če so fajn trdi ...
hitrost nima veze ali je olje ali zrak ampak kakšne gostote olje je not.
... Saj kako delujejo je že zgoraj odlično razloženo ... po mojih izkušnjah pa vem - da navadni oljni imajo to lastnost - da se ne tako hitro pretaka olje skozi dušilke in posledično rad preskočiš kako neravnino ... če je ta slučajno sredi ovinka naredi iz avta smet .
... gostota olja - kaj po tvoje vlivajo notri različna olja ? Jaz sem videl kaj po navadi vlivajo notri pri serviserjih amortizerjev - običajno motorno olje ...
AVX je napisal/-a:am ceneje me pride če vzamem amortizerje. Ker za mojga cliota nažalost ni gewind. so za williamsa in 1.8 16V ampak cena se giblje 800 € +
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 29 gostov