A kdo v prostem casu brusi glave, in bi mi jo pobrusu za r5? Je campus in je 1.1 masina. Ce to kdo dela oz ve kdo to dela nej mi prosm napise ali se javi privat. Tanx
iKst je napisal/-a:na avtocomercu v LJ kjer so men glavo obnavljali se mi zdi da računajo 4k za brušenje, tko da se mogoče splača v kakšno tako firmo pelat.
Em zakaj bi jo pa skrivil?
Prosm to mal razlož.
Na kakšn način bi pa ti dobu več konjev?
Menjava motorja za 1.4 je ena od možnosti, problem je le homologacija
rap3r je napisal/-a:Em zakaj bi jo pa skrivil? Prosm to mal razlož. Na kakšn način bi pa ti dobu več konjev? Menjava motorja za 1.4 je ena od možnosti, problem je le homologacija
Mah ne vem tut to se dogaja.
Npr: termostat ti zašteka, avto se pregreva, petka nima števca za temp, k pa lučka posvet ja pa skor že mal prepozn!
Sej to je blo mišlen tko mal v šali!!!
Frgazr če bo use posreč dobim jutr od r5 1,4...jah če bi dou drugo mašino me pride to pol že okol 100000 tok pa nebi ulagu. Drug frgazr bom dou gor, pa mogoče še glavo pobrusu, pol bo pa že dost
Od kdaj so pa motorji za R5 tolk dragi? Za ta denar dobiš skoraj že celo R5.
Zakaj misliš da boš dobil več z 1,4 vpljinjačem? Ta vpljinjač je nastavljen da gre skozi njega pretok zraka od 1,4 motorja in ne 1,1. Torej bo mešanica prerevna, se pravi ni rečeno da bo več moči, lahko bo pa huda škoda v motorju Če boš to menjal moraš obvezno na novo nastaviti šobe.
Pri brušenju glave pa pazi da ne boš preveč pobrusil da se ti ne srečajo ventili in bati. Upam da veš kakšne so posledice.
Z nizanjem glave bos pridobil kaka dva konjicka! vec zihr nebos!
nabavi dvojni uplinjac, ce ze bos dal glavo nizat daj se malo kanale spolirat, gre jih tudi povecat, pol se izpuh daj sportn pa bo se ze malo poznalo!
to te najmanj pride pa malenkost bos zihr cutil!
LP