Tipo-mania je napisal/-a:Sedicivalvole a ti maš tut Tipota al sam tack NICK-me zanima za kaj si vse spraševal pr Laušu(kolektor,katalizator,srednji lonc,zadnji lonc) in kakšno ceno so ti postavl,ja jest sm že slišu zadevo ropotat na Tipotu in ma kr lep glas,razn če nisi kak hud glasbenik in si občutljiv na določene frekvence-ŠALA-ŠALA

,no uglavnem sm slišu že dost dobrih besed na račun Lauš tko da je po moje kr dobra roba,jest mam zdej Remusa gor in je zadeva že oddelala svoje-tko da bom zamenjal-verjetn Lauš
Ja mam "sedicivalvole" (ni samo nick - a mas ti tud 16V?)
No skratka, spraseval sem prakticno glede vsega. Nabolj me je zanimalo glede cevi, ki je vsaj na onem delu za srednjim loncem precej preozka (Laus pogledal in rekel da je za 1.6 gor). Ok, temu se ne cudim, sej srednji lonec ni sporten, pa zgleda auspuhar Meden ni prav dosti pozornosti namenil temu, da bi bil gor del, ki res gor pase... Sej prede lepo, sam kaj ko ga dusi (sam tud to opazam, pa tud ko sem ga vzgal pr Lausu pa mal gasa na mestu je majster prec vidu (beri slišal) da ne gre tko ven kot je treba. Kolk $$$$? Za celo cev od kolektorja do konca fi 55+sportni srednji lonec+sportni zadnji lonec+nastavek+delo=cca 60.-65.000SIT. Vprasal sem glede kolektorja, ce je tam vse v redu (ker je bil ze enkrat švasan na ene parih mestih - No sej DrSergioDJ ve kaj je to

, če v redu tesni itd, je reku da v redu).
Tko da zvedu sem, zdej se moram samo se odlocit...
lp
PS: DrSrgioDJ - Drgač nisem cist iz LJ (Domžale), sem pa vecino casa u LJ. Enkrat se mormo slisat, da vidim kako dela Laus (sam za spreden del bom prnesu ene par povštrov, da se bo res sam zadnji lonec slišal

) Jutr ne bo cajta, a slucajno prides 7.12 na srecanje?