aja pa to da po zakonu ni dovoljeno že vem

zlica22 je napisal/-a:Z motorjem se nebi zgodilo nič. Avto bo malenkost glasnejši in zaradi tega se ti bo zdelo, da bolje "potegne"
pinny je napisal/-a:Jaz sem pri svojem bravotu odrezal ven sredn lonc, pa nimam niti kakega občutka da bi blo kj bl glasn
pinny je napisal/-a:zadaj mam pa dva lonca ne sm enga, Sebring L+R 2x76mm
pinny je napisal/-a:ma spljoh ni, zato me pa mal jezi k zadej nč ne slišm
narbolš bi blo po moje oba zadna lonca dol dat, pol pa ni vrag da bi blo mal bl glasno
bojda turbo tista krivda tist vrag k ne spusti nekega glasu mnde se ne bo zdaj vsu plaz kritik oz. pametovanj
most wanted je napisal/-a:pinny je napisal/-a:ma spljoh ni, zato me pa mal jezi k zadej nč ne slišm
narbolš bi blo po moje oba zadna lonca dol dat, pol pa ni vrag da bi blo mal bl glasno
bojda turbo tista krivda tist vrag k ne spusti nekega glasu mnde se ne bo zdaj vsu plaz kritik oz. pametovanj
od kolektorja naprej cevi fi76 pa tedva lonca pol pa more bit glasno ce pa se pol ne pa zamenji lonca za 2xfi90(dtm) pa ene druge znamke krivo je pomojm tud to da ma sebring zadusene izpuhe.....
airmike je napisal/-a:most wanted je napisal/-a:pinny je napisal/-a:ma spljoh ni, zato me pa mal jezi k zadej nč ne slišm
od kolektorja naprej cevi fi76 pa tedva lonca pol pa more bit glasno ce pa se pol ne pa zamenji lonca za 2xfi90(dtm) pa ene druge znamke krivo je pomojm tud to da ma sebring zadusene izpuhe.....
Nastavki nimajo kaj velik pri zvoku...njega bolj turbo omejuje. Če bi mel atmosferca bi se drlo brez skrbi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov