LinuxFuter je napisal/-a:Kaj če bi dejansko izpolnil kraj bivanja? Sicer pa lahko dobiš potrdilo (vsaj za apex-e) pri Avtokliniki v Novem mestu (Peterlin al kako se piše tist mehanik) oz. vsaj naj bi se dalo.
TommyGun je napisal/-a:Sam imel podoben primer ko sem iz tujine kupil avto s športnimi vzmetmi. Vuga, za 60€ pregleda če so vzmeti pravilno montirane in ti izda potrdilo o strokovni vgradnji.
http://www.pirs.si/Subject/Profile/6940 ... a-miran-sp
tad23 je napisal/-a:Pred 3 leti sem kupil vzmeti h&r v a3m v lj, vgradil sem jih sam in potem odpeljal avto nazaj na "pregled", kjer se je mehanik samo sklonil, pogledal in rekel da je ok. Plačal sem 5€, če se prav spomnim, za potrdilo o strokovni vgradnji.
Aja pa računa o str. vgradnji ne potrebuješ za homologacijo. Dovolj je tuv vzmeti, potrdilo in pa izpis optike.
a_sist je napisal/-a:Kje ni potrebno imeti potrdila? na LPP-ju v lj brez tega potrdila ni mogoče homologirati vzmeti..
tad23 je napisal/-a:Napisal sem, da ne potrebuješ računa od mehanika za opravljeno storitev (se pravi vgradnjo vzmeti), ker je bilo nekaj govora o tem na začetku teme. Potrdilo o strokovni vgradnji pa kolikor vem je potrebno imeti.
Jaz sem homologiral vzmeti v Postojni (Avto-Krka) in sem potreboval: tuv, izpis optike in potrdilo o strokovni vgradnji.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov