Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

zero22
Nov uporabnik

PUŠE

Napisal/-a zero22 Ne mar 27, 2011 1:35 pm

imam en problem..in sicer..imam cliota 2, 99letnik,1.2. in je spuščen..na usake pou leta skor menjam PUŠE na vilcah..dobr rečmo da puše so pocen ampak ker je precej dela in pa vedno je potrebna še optika takoj potem nanese okol 100€, svetovau mi je nekdo naj kupim POWERFLEX puše ki naj bi zlo dobr zdržale in mi nebi blo treba menjat ves čas. torej če ma kdo kakšne izkušnje s tem al pa če ve kje se kupijo potem kar na plano s kakšno spletnjo stranjo=)

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Re: PUŠE

Napisal/-a pskoda Ne mar 27, 2011 1:41 pm

Kaj pa če bi naredil iz tega materiala - http://www.akripol.si/si/proizvodi/novilon/ samo nekoga bi mogel prosit da ti na stružnici naredi po meri

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne mar 27, 2011 3:16 pm

Avto bo še trši , sunki s podvozja še večji....jih imam sam pa je avto dvigjen pa se kako pozna.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

zero22
Nov uporabnik

Napisal/-a zero22 Ne mar 27, 2011 3:38 pm

lisko je napisal/-a:Avto bo še trši , sunki s podvozja še večji....jih imam sam pa je avto dvigjen pa se kako pozna.

še trši??...jaooo

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne mar 27, 2011 5:40 pm

zero22 je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:Avto bo še trši , sunki s podvozja še večji....jih imam sam pa je avto dvigjen pa se kako pozna.

še trši??...jaooo

Jah sedaj imaš gumo in absorbira udarce s podvozja....plastika pa žal prenese vse dalje....Je pa dost "ceglava" , da je ne uniči.
Kot drugo pa se mi poraja vprašanje kako so te gumi puše vgrajene....Ker sem sam imel spuščen avto pa v dveh letih ni bilo problemov. Poznam pa tudi ljudi , ki imajo prav tako cliote pa se noben ne pritožuje nad pušami. Jih preprešaš , nastaviš skupaj, avto spustiš in potem zategneš puše? Al zategneš vse skupaj , ko je avto še v zraku? Ker če nardiš slednje potem ni čudno da jih požere po pol leta.....Vpetja rok in gumi puš , ki se gibljejo se zateguje, ko je avto v delovni višini drugač jih zacvika.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

zero22
Nov uporabnik

Napisal/-a zero22 Ne mar 27, 2011 9:02 pm

lisko je napisal/-a:
zero22 je napisal/-a:

še trši??...jaooo

Jah sedaj imaš gumo in absorbira udarce s podvozja....plastika pa žal prenese vse dalje....Je pa dost "ceglava" , da je ne uniči.
Kot drugo pa se mi poraja vprašanje kako so te gumi puše vgrajene....Ker sem sam imel spuščen avto pa v dveh letih ni bilo problemov. Poznam pa tudi ljudi , ki imajo prav tako cliote pa se noben ne pritožuje nad pušami. Jih preprešaš , nastaviš skupaj, avto spustiš in potem zategneš puše? Al zategneš vse skupaj , ko je avto še v zraku? Ker če nardiš slednje potem ni čudno da jih požere po pol leta.....Vpetja rok in gumi puš , ki se gibljejo se zateguje, ko je avto v delovni višini drugač jih zacvika.

to ti pa nebi vedu povedat...ne rihtam sam..!

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Ne mar 27, 2011 9:50 pm

Pelji k drugemu mehaniku. Isto sem naredil na a3 kupil nove puše v motomatu menjal, čez 2 meseca ista zadeva puše hin guma nacvikana. Kot je lisko povedal roko dol, pušo naprešat noter, roko gor... potem pa ko je roka v takem položaju kot je ko je avto na tleh (pomagaš si jo dviginit ko je avto na dvigalu z kakim štilom od metle in še eno dvigalko) zategneš, drugače je guma skoz "pod pritiskom".

Mene pa zanima za tole kot si reko lisko:
Avto bo še trši , sunki s podvozja še večji....jih imam sam pa je avto dvigjen pa se kako pozna.

Je to edina slabost da je avto trši, al še kaj druga zaradi tega bolj trpi in nebi priporočal?

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po mar 28, 2011 6:07 pm

Bolj ko je avto trd bolj trpi podvozje sej to je jasno. Se pa handling zbolša.
Slika

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Kraj: Fram

Napisal/-a grega983 Po mar 28, 2011 9:10 pm

lisko je napisal/-a:Bolj ko je avto trd bolj trpi podvozje sej to je jasno. Se pa handling zbolša.

Na nekaterih avtomobilih pride sčasoma do neljubih poškodb, povezanih z utrujanjem materiala :?
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov