el_diablo je napisal/-a:predlagam ban za avtorja teme. pa jebemumatr no,242 tem o čipanju mamo že,ta pa novo odpre. jao jao
Jaka156 je napisal/-a:Samo ne se potem čuditi, ko bo tvoja Alfa z REALNIMI kilometri izpustila dušo. Ne potem obtoževati tistega, ki ti ga bo čipal, ker on ne bo nič kriv, ampak tvoja realna kilometrina.
el_diablo je napisal/-a:predlagam ban za avtorja teme. pa jebemumatr no,242 tem o čipanju mamo že,ta pa novo odpre. jao jao
deejc je napisal/-a:Jaka156 je napisal/-a:Samo ne se potem čuditi, ko bo tvoja Alfa z REALNIMI kilometri izpustila dušo. Ne potem obtoževati tistega, ki ti ga bo čipal, ker on ne bo nič kriv, ampak tvoja realna kilometrina.
Glej,če dsi ZABIT potem si ZABIT čist enostavno.Ki sem pa jaz napisal,da ima realne kilometra= pišuka si retardiran pa drkaš u božju mater.el_diablo je napisal/-a:predlagam ban za avtorja teme. pa jebemumatr no,242 tem o čipanju mamo že,ta pa novo odpre. jao jao
Pa naj me banajo,dol mi visi ker tu taki ko ste vi tak neznate na vprašanje NORMALNO odgovorit ampak samo kritizirat.
HPF je napisal/-a: Vsak za sebe se odloči za čipanje, če mu bo avto crkno ga bo pač popravljal.
Lp, S.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov