RoverDRIVER je napisal/-a:Kaj pa chip tuning za Rover 200 1.4 ? Hvala za odgProsil bi bolj za finančno, nimam še osebnega dohodka
RoverDRIVER je napisal/-a:Kaj pa chip tuning za Rover 200 1.4 ? Hvala za odgProsil bi bolj za finančno, nimam še osebnega dohodka
airmike je napisal/-a:RoverDRIVER je napisal/-a:Kaj pa chip tuning za Rover 200 1.4 ? Hvala za odgProsil bi bolj za finančno, nimam še osebnega dohodka
Finančno se ti ne splača. Se da druge stvari postorit ceneje pa bo več efekta
RoverDRIVER je napisal/-a:airmike je napisal/-a:RoverDRIVER je napisal/-a:Kaj pa chip tuning za Rover 200 1.4 ? Hvala za odgProsil bi bolj za finančno, nimam še osebnega dohodka
Kaj pa če bi se odločil, za zunanji videz? Kot so odbijači itd... ?
RoverDRIVER je napisal/-a:airmike je napisal/-a:RoverDRIVER je napisal/-a:Kaj pa chip tuning za Rover 200 1.4 ? Hvala za odgProsil bi bolj za finančno, nimam še osebnega dohodka
airmike je napisal/-a:RoverDRIVER je napisal/-a:airmike je napisal/-a:RoverDRIVER je napisal/-a:Kaj pa chip tuning za Rover 200 1.4 ? Hvala za odgProsil bi bolj za finančno, nimam še osebnega dohodka
Nisem to mislu pa dobro....narediSamo enkrat si mlad
![]()
Sam hitrej zarad tega nebo šlo
FAG je napisal/-a:Tunerc nima pojma,imel je oglas v enem časopisu čipiranje za 200 eur,ko sem ga poklical da se pogovoriva okoli cene je neki mutil kao češ da nisem iz dolenjske potem sva se vseeno zmenla za cipiranje. Nato me poklice nazaj čez nekaj minut da nima mape za Renault 1.4 tce tok okoli tunerca nima pojma kaj dela!
Potem sem ga pa peljal v CSS in mi je vse naredil ok za ceno 250 eur RSR je pa hotel imeti za to 550 eur !
dr.sah je napisal/-a:Od teh dveh bi izbral SKN, ker jih pač poznam. Tudi rsr ni slab. Ostalih pa ne bi niti gledal. Vpraši za ceno in se odloči.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov