Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

FAG
Nov uporabnik

Chip Tuning Renault 1.4 TCE

Napisal/-a FAG Sr nov 23, 2011 10:07 pm

Rad bi cipiral Renault megane 1.4 TCE pa me zanima sledeče ali se splača čipirat in pri katerem tunerju RSR motosport ali SKN Performance ... ?
Hvala za odgovore

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Re: Chip Tuning Renault 1.4 TCE

Napisal/-a abbe Sr nov 23, 2011 11:07 pm

a financno al kako ce se splaca?
Ni vse res kar napišem

RoverDRIVER
Nov uporabnik

Napisal/-a RoverDRIVER Če nov 24, 2011 2:43 pm

Kaj pa chip tuning za Rover 200 1.4 ? Hvala za odg :) Prosil bi bolj za finančno, nimam še osebnega dohodka :D

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če nov 24, 2011 2:46 pm

RoverDRIVER je napisal/-a:Kaj pa chip tuning za Rover 200 1.4 ? Hvala za odg :) Prosil bi bolj za finančno, nimam še osebnega dohodka :D

dobiš približno 30 konjev pa 70 nm...morš pa obvezno dodat konusni šp.filter da ti ne zmanjka navora pa da se zvrti kokr honda.sj je tak podobni motor...pa obvezno 100 oktanca notr pa si skor na 40 konjičev...poraba pa pade za 2 litra minimalno...uporabi iskanje :? ;)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Če nov 24, 2011 2:49 pm

RoverDRIVER je napisal/-a:Kaj pa chip tuning za Rover 200 1.4 ? Hvala za odg :) Prosil bi bolj za finančno, nimam še osebnega dohodka :D

Finančno se ti ne splača. Se da druge stvari postorit ceneje pa bo več efekta ;)

RoverDRIVER
Nov uporabnik

Napisal/-a RoverDRIVER Če nov 24, 2011 6:09 pm

airmike je napisal/-a:

Finančno se ti ne splača. Se da druge stvari postorit ceneje pa bo več efekta ;)

Kaj pa če bi se odločil, za zunanji videz? Kot so odbijači itd... ? :)

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če nov 24, 2011 6:28 pm

RoverDRIVER je napisal/-a:
airmike je napisal/-a:

za nič...vozi dokler bo šlo in šparaj za drug avto :)
Slika

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Če nov 24, 2011 6:38 pm

airmike je napisal/-a:

Nisem to mislu pa dobro....naredi :) Samo enkrat si mlad :) :lol: Sam hitrej zarad tega nebo šlo :mrgreen:

RoverDRIVER
Nov uporabnik

Napisal/-a RoverDRIVER Če nov 24, 2011 7:23 pm

airmike je napisal/-a:
airmike je napisal/-a:

Nisem to mislu pa dobro....naredi :) Samo enkrat si mlad :) :lol: Sam hitrej zarad tega nebo šlo :mrgreen:

Nisem za hitro vožnjo :) Samo malo bi si popestril avto, da nebo tok "prazn" :D

FAG
Nov uporabnik

Napisal/-a FAG Če nov 24, 2011 8:37 pm

Zanimajo me prednosti in slabosti čipanja ter pri katerem tunerju naj čipam!

dr.sah
Novinec

Napisal/-a dr.sah Če nov 24, 2011 10:14 pm

Od teh dveh bi izbral SKN, ker jih pač poznam. Tudi rsr ni slab. Ostalih pa ne bi niti gledal. Vpraši za ceno in se odloči.

google
Nov uporabnik

Napisal/-a google To nov 29, 2011 12:22 pm

Pelji ga k ercu pa je.

FAG
Nov uporabnik

Napisal/-a FAG Pe mar 30, 2012 9:02 pm

Tunerc nima pojma,imel je oglas v enem časopisu čipiranje za 200 eur,ko sem ga poklical da se pogovoriva okoli cene je neki mutil kao češ da nisem iz dolenjske potem sva se vseeno zmenla za cipiranje. Nato me poklice nazaj čez nekaj minut da nima mape za Renault 1.4 tce tok okoli tunerca nima pojma kaj dela!
Potem sem ga pa peljal v CSS in mi je vse naredil ok za ceno 250 eur RSR je pa hotel imeti za to 550 eur !

Uporabniški avatar
domzikales
Novinec

Napisal/-a domzikales Pe mar 30, 2012 9:28 pm

FAG je napisal/-a:Tunerc nima pojma,imel je oglas v enem časopisu čipiranje za 200 eur,ko sem ga poklical da se pogovoriva okoli cene je neki mutil kao češ da nisem iz dolenjske potem sva se vseeno zmenla za cipiranje. Nato me poklice nazaj čez nekaj minut da nima mape za Renault 1.4 tce tok okoli tunerca nima pojma kaj dela!
Potem sem ga pa peljal v CSS in mi je vse naredil ok za ceno 250 eur RSR je pa hotel imeti za to 550 eur !

Nevem ali je to,kar si napisal antireklama za erca in reklama za drugega, ampak erc je mojster. Sam sem imel pri njemu avto in je naredil točno to, kar je rekel in še več. Res, da ga je malo težje dobit,ampak se splača počakati ;) Tako, da jaz ga na veliko priporočam ;)

Lp.

FAG
Nov uporabnik

Napisal/-a FAG Ne apr 01, 2012 11:43 am

Ne ni reklama za drugega ampak hitrost in resnost in pristopa k zadevi ter do stranke ! Erc se je pa zmišljeval dela reklamo v časopisu Stik da ima akcijsko ceno čipanja 200 eur v mesecu decembru 2011, ampak sprejema samo Dolenjce drugih pa ne ! Drugič pa naj tako pove da akcija ne velja za vse, ne pa da ti nazadnje pove da še nima mape za ta motor 1.4 tce , toliko o mojih izkušnjah z njim totalno negativen pristop do strank !

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Sr apr 04, 2012 12:24 pm

dr.sah je napisal/-a:Od teh dveh bi izbral SKN, ker jih pač poznam. Tudi rsr ni slab. Ostalih pa ne bi niti gledal. Vpraši za ceno in se odloči.

povsod morš ekstra meritve plačat

erc
Nov uporabnik

Napisal/-a erc Sr apr 25, 2012 1:27 pm

FAG: nimam pojma, hvala. prevo preberi kaj je sploh pisalo v STIKu. Pisalo je "že za €200", vendar to je bila tiskarska napaka. morali bi napisati že od €200 naprej, ampak ker se je delalo vse zadnji dan se je mal zaj***. Sicer pa tudi "že za" ne pomeni, da je to za vse modele fiksna cena! Če si mislil, da boš za €200 čipal praktično novi avto pri meni, si se malo zmotil.

okoli tvojega pametovanja da ne znam narediti TCE modelov, ti tole prilagam. Tudi za ta model nisem imel mape, sem jo pa napisal pred stranko in tudi za tvojega bi, če bi bilo treba.
http://i332.photobucket.com/albums/m337/tunerc/TCE.jpg
Jaz raje vse mape pišem sam. Veliko sem jih videl kako so napisane, ene dobro, druge slabo, zato si raje za vsak avto vzamem čas, priklopim nanj sondo zgorevanja, logiranje klenkanja, predvziga, tlaka turbine in naredim zadevo kot sam presodim da je uredu. Tok o tem, da nimam pojma. Sedaj pa lepo pljuvaj naprej. Če imam akcijo od €200 in naprej, to ne pomeni, da bom sedaj pa vsak mlinček delal za ta denar. Sploh pa, glede na tvoj odnos tule na forumu sem lahko srečen, da ti ga nisem načipal...
Tuned to perfection !!!

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Sr apr 25, 2012 2:32 pm

@erc...sicer se ne poznava, ampak očitno nekateri hočejo imeti vse za nič, jaz na tvojem mestu sploh ne bi reagiral na njegovo pisanje...

na splošno je pa vedno tako, da hvalimo tiste pri katerih čipamo sami, kar ne pomeni da so drugi zanič in to da je potrebno valje plačat, je samo stvar kako se zmeniš...in tudi valji niso nek pokazatelj dobrega čipanja...meni veliko pomeni, kako oseba ko čipa avto predstavi vso zadevo, koliko informacij dobiš zraven....
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Sr apr 25, 2012 8:33 pm

nevem v čem je problem večim tunerjem povpraševanje poslat, izbereš tistega ki je najcenejši in ti omogoči meritve če ni drucga, tle zdej po enih tunerjih pluvat nima smisla
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov