za Peugeota HDI 80 KW / 250 Nm

Pri Peugeotu bi stala okrog 1000 EUR vendar je ne nabavljajo in ne vgrajujejo.
V avstriji stane chiptuning 140PS/335 Nm 815 EUR z MStr.
Vendar bi jaz rajši original in potem mogoče še chiptuning

LP
xy je napisal/-a:Originalni čip ti ne bo nič pomagal, ker ga pod prvo ne boš mel kam dat (drugačen računalnik), pod drugo to ni ista mašina in tako tudi originalni čip (100kw) v njej ne more funkcionirat kot bi hotel verjetno pa motor sploh nebi vžgal.
Iz istih dveh razlgov ti ne more koristit zamenjava celotne elektronike, pa še fantastično drago bi bilo.
Kar moraš pazit je tudi "nevidnost predelave", saj ti servis ne bo priznal garancije če bo računalnik kazal da so mu brskali po možganih. Lahko se zaplete tudi na registraciji, predvsem v zvezi z emisijami in seveda v primeru nesreče ko bo zavarovalnica izbrskala vsak možen razlog da ne izplača zavarovalnine (v smislu predelava na motorju je posredno kriva za bla, bla, ...).
Moj nasvet je, poglej malo po internetnih forumih v tujini glede razno raznih chip tunningov, kaj se najbolj obnese cenovno, pa da ne kadi preveč, pa pomožnosti, da ne pušča podpisa v elektroniki in se da hkrati še odmontirat v dveh minutah.
mi8 je napisal/-a:Sem že uredil - avto trga.
Prej sem v V. prestavi pospešil od 80 do 120 v 16 sek, sedaj pa v 11 sek tako..(navor![]()
)
Kar se tiče izpuha - imam filter trdnih delcev tako... (sploh ne vem kje je auspuh)
Naslednja stvar - znižanje avtomobila za 50 mm
Kaj priporočate![]()
LP in srečno novo !
Miha
mi8 je napisal/-a:
Naslednja stvar - znižanje avtomobila za 50 mm
Kaj priporočate![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov